Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 12 Temmuz 2024 73 Görüntüleme

Neova Sigorta’dan dijital gelişim için şirket içi eğitim programı: Dijital Düşün’üyorum

Dijital gelişim stratejisi kapsamında gerçekleştirilen eğitim, çalışanların teknoloji ve inovasyon konularında bilgi sahibi olmalarını ve bu bilgileri iş süreçlerine entegre edebilmelerini hedefliyor.

 

Neova Sigorta, dijital gelişim stratejisinin bir parçası olarak, tüm çalışanlarına yönelik kapsamlı bir eğitim programı başlattı. “Dijital Düşün’üyorum” adı verilen, yapay zeka, makine öğrenmesi, siber güvenlik, blockchain, RPA (robotik süreç otomasyonu) gibi teknoloji gündeminde yer alan konuların ele alındığı eğitim programı, gruplar halinde gerçekleştiriliyor. 

 

Dijital gelişim stratejisini kurum içinde dijitalleşme, kurum dışında dijitalleşme ve düşünce yapısının dijitalleşmesi olmak üzere üç boyutta belirleyen Neova Sigorta, eğitimini de bu yaklaşımla şekillendirdi. Bu kapsamda düzenlenen eğitim programı, çalışanların güncel teknolojik gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmalarını ve bu bilgileri iş süreçlerine dahil etmelerini amaçlıyor. 

 

“Dijital gelişim kavramı kurumumuzun DNA’sında var”

Neova Sigorta Teknoloji ve İnovasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Aslıhan Çandır, dijital dönüşümün şirketin gelecekteki başarısı için kritik öneme sahip olduğunu vurgulayarak, “Gelişim ifadesinin süreklilik içermesi ve değer katarak yol alması, düşünce yapısının gelişmesinde önemli rol oynuyor. Bu nedenle geleneksel dijital dönüşüm kavramını dijital gelişim olarak güncelleyerek ‘Dijital Düşün’üyorum’ eğitim programını başlattık. Dijital gelişim, sadece teknolojiyi kullanmak değil, aynı zamanda düşünce yapımızı da dijital çağa uygun şekilde dönüştürmektir. Çalışma arkadaşlarımızın bu eğitimlerle elde edecekleri bilgi ve beceriler, iş süreçlerimizi daha verimli ve yenilikçi hale getirecektir. Bu programda, interaktif öğrenme yöntemleri ile katılımcılara etkin katılım imkanı sunulurken, program sonrası da öğrenim sürecine devam edebilecekleri kaynaklar paylaşılıyor. Program sonucunda, teknoloji farkındalığı artan tüm çalışma arkadaşlarımızın dijital gelişim yolculuğumuza katkılarını görmek, bu programın kurum DNA’sına işlediğini bizlere gösteriyor” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com