Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Sağlık 12 Temmuz 2024 284 Görüntüleme

Beylikdüzü Belediyesi Evde Sağlık Hizmetlerini Kesintisiz Sürdürüyor

 İlçede yaşayan komşularının daha iyi bir sağlık hizmeti alması için tüm imkânların seferber edildiğini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Hiçbir komşumuzun yalnız kalmasına müsaade etmeyeceğiz. Bir telefon kadar yanlarında olmaya devam ederek hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşayan ve hastanelere gidemeyecek durumda olan vatandaşlar için doktor onayı alınmak suretiyle fizik tedavi hizmeti sağlıyor. Randevu saatinde evlerinde ziyaret edilen hastalar ücretsiz tedavi ediliyor. Tedavi sonrası hastaya gerekli bilgilendirmeleri de yapan sağlık görevlileri süreci yakından takip ederek hasta ve yakınlarını bilinçlendiriyor.

“Bir telefon kadar yakınız”

İlçede yaşayan komşularının daha iyi bir sağlık hizmeti alması için tüm imkânların seferber edildiğini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “ Hastalık, yaralanma ya da sakatlık nedeniyle sağlık hizmetlerine erişimde sıkıntı yaşayan komşularımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Hiçbir komşumuzun yalnız kalmasına müsaade etmeyeceğiz. Bir telefon kadar yanlarında olmaya devam ederek hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne kayıtlı ve fizik tedaviye ihtiyacı olan vatandaşlar, Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne ulaşarak belirtilen hizmetle ilgili gerekli başvuruyu sağlayabilir, detaylı bilgi için 444-09-39 numaralı çağrı merkezi üzerinden bilgi alabilirler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com