Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 12 Temmuz 2024 221 Görüntüleme

Prime Video, yeni gerilim dizisi Cross’un yayın tarihini ve afiş görselini paylaştı

12 Temmuz 2024 – Prime Video, uzun zamandır beklenen yeni suç gerilim dizisi Cross‘un prömiyer tarihini ve afiş görselini yayınladı. Sekiz bölümden oluşan dizinin tamamı, 14 Kasım’da dünya çapında 240’tan fazla ülke ve bölgede yalnızca Prime Video’da yayınlanacak. Paramount Television Studios ve Skydance Television iş birliğiyle hayata geçirilen Cross, James Patterson’ın çok satan Alex Cross kitap serisinden ilham alınarak yürütücü yapımcı Ben Watkins tarafından yaratılan karmaşık ve heyecan dolu bir gerilim dizisidir. Dizinin birinci sezonu henüz prömiyer yapmadan, Prime Video’nun ön satış sunumunda ikinci sezon için onay aldı.

Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor.

Dedektif ve adli psikolog Alex Cross, katillerin ve kurbanlarının psikolojilerini derinlemesine inceleme konusundaki benzersiz yeteneğiyle katilleri tespit etmek ve nihayetinde yakalamak için mücadele eder. Diziye adını veren karakteri canlandıran Aldis Hodge, aynı zamanda yapımcı olarak da dizide yer alırken; dizinin diğer oyuncuları arasında Isaiah Mustafa, Juanita Jennings, Alona Tal, Samantha Walkes, Caleb Elijah, Melody Hurd, Jennifer Wigmore, Eloise Mumford ve Ryan Eggold bulunuyor. 

Watkins, Blue Monday Productions çatısı altında dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Sam Ernst, Jim Dunn ve Craig Siebels da yürütücü yapımcı olarak görev alırken, James Patterson, Bill Robinson ve Patrick Santa ise James Patterson Entertainment adına yürütücü yapımcı olarak projede yer alıyor. Skydance Television adına ise David Ellison, Dana Goldberg ve Bill Bost yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

Cross dizisinin yapımcılığını Amazon MGM Studios, Paramount Television Studios ve Skydance Television üstleniyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com