Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 12 Temmuz 2024 159 Görüntüleme

AgeSA, Tohum Topu Uygulamasının Kapsamını Genişletiyor

Doğum günü hediyesi olarak tüm müşterileri adına ecoDrone ile tohum topu uygulamasına başlayan AgeSA, aynı zamanda BES birikimlerinde AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu tercih eden müşterilerinin adına da aynı uygulamayı gerçekleştiriyor.  

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün lider kuruluşlarından AgeSA, daha yaşanabilir bir dünya için adımlar atmaya devam ediyor. Küresel iklim krizine karşı sürdürülebilir, inovatif ve teknolojik çözümler geliştiren sosyal girişim ecording ile yaptığı iş birliği çerçevesinde geçtiğimiz aylarda tohum topu uygulamasına başlayan AgeSA son olarak, doğum günü gelen ve AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu tercih eden müşterileri adına da birer tohum topunu doğayla buluşturacak.  Müşteriler doğum günlerinde veya AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu fon dağılımlarına eklediklerinde kendilerine gönderilen maildeki QR kodu okutarak ekilmesini istedikleri tohumu seçebiliyor ve onun büyüme serüvenini takip edebiliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan AgeSA Pazarlama ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Roşan Dilek, “2024 Nisan ayında 18 yaş altı her yeni BES müşterisine yönelik başlattığımız ecording iş birliğinin kapsamını, doğum günü gelen ve AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu tercih eden müşterilerimizi de içerecek şekilde genişlettik. ecoDrone Tohum Topu projesi AgeSA’nın sürdürülebilir kalkınma amaçlarına yönelik taahhüdünü pekiştiren ve sürdürülebilirlik hedeflerini destekleyen bir uygulama. Tüm müşterilerimize doğum günlerinde anlamlı bir hediye sunmak amacıyla onlara ithafen birer tohumu doğaya kazandırmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Ayrıca BES birikimlerinde AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu tercih ederek doğa dostu bir yatırım yapan müşterilerimize teşekkür ediyor, biz de doğa dostu bir adım atarak, onlar adına birer tohum topunu toprakla buluşturuyoruz. Sürdürülebilir bir gelecek ve gezegenimizin refahı için ecoDrone ile tohum topu projemizin kapsamını genişleterek, müşterilerimizin çevre koruma çalışmalarını desteklemelerine aracı oluyoruz. Bu proje,   yalnız bizi sürdürülebilirlik hedeflerimize yaklaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda müşterilerimiz ile doğa arasındaki bağı güçlendiren bir adım niteliğini taşıyor. ” dedi.

BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yer alarak, çevresel etkisini azaltma ve 2050 itibarıyla net sıfır emisyonlu bir şirket olma hedefine emin adımlarla ilerleyen AgeSA Sürdürülebilirlik odaklı ürün ve hizmetlerin sayısını daha da artırmak hedefiyle çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na hizmet eden ürün ve hizmet sayısını 18’e yükselten AgeSA, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik ilkelerine duyarlı olarak gerçekleştirdiği sayısız projeyle, ülkemizin kalkınmasını ve toplumumuzun gelişmesini önceliklendiriyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com