Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Sağlık 11 Temmuz 2024 204 Görüntüleme

Çiğli’de Kişisel Bakım Hizmeti Yüzleri Güldürüyor

Çiğli Belediyesi, ilçede ikamet eden hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlara özel ekipmanlar ve tek kullanımlık hijyenik malzemeler ile kişisel bakım, banyo ve kuaför hizmeti sunuyor.

Çiğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, yaşlılık, rahatsızlık, engel durumu veya geçirdiği kaza sebebiyle öz bakım ihtiyacını karşılayamayan vatandaşların bu ihtiyaçları periyodik aralıklarla evlerinde karşılanıyor. Çiğli Belediyesi’nin bu hizmetinden yararlanmak isteyenler, hafta içi 08.30-17.30 saatleri arasında 0232 935 55 35 (2212-2213) numaralı hattan talepleriyle ilgili randevu oluşturabiliyor.

Belediye halkın yanında

Çiğli’de yaşayan hiç kimseyi yalnız hissettirmeyeceklerini belirten Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “Dezavantajlı vatandaşlarımızın kişisel bakım ihtiyaçlarından mahrum kalmaması adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, bize ulaşan talepler doğrultusunda yaş almış, rahatsızlığı veya engeli bulunan vatandaşlarımızın kişisel bakım ihtiyaçlarını evlerinde karşılıyor. Çiğli’de yaşayan bir yakını veya komşusunun rahatsızlığı sebebiyle bu hizmete ihtiyacı olduğunu düşünen herkes belediyemizi arayabilir. Sosyal belediyecilik anlayışımızla, Çiğli’de yaşayan tek bir vatandaşımızı dahi yalnız ve çaresiz hissettirmeyeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com