Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 11 Temmuz 2024 154 Görüntüleme

Çimsa, Fortune 500 Türkiye Listesinde 55 Basamak Birden Yükselerek İlk 100’e Girdi

İş dünyasının saygın dergilerinden Fortune Türkiye tarafından hazırlanan “Fortune 500 Türkiye’nin En Büyük Şirketleri” araştırması açıklandı. Çimsa, Fortune 500 Türkiye listesinde sektöründe 2’nci sıraya yükselirken, genel sıralamada da geçen yıla göre 55 basamak birden yükselerek 100. sırada yer aldı. 

Çimsa CEO’su Umut Zenar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Çimsa olarak, inovasyon, sürdürülebilirlik ve müşteri odaklı stratejilerimizle büyümemizi sürdürmeye devam ediyoruz. Fortune 500 Türkiye listesinde 55 basamak birden atlayarak 100. sıraya yükselirken sektörümüzde 2’nci sıraya yerleştik. Bu yükseliş, ekip arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ve paydaşlarımızın bize olan güveni sayesinde mümkün oldu. Sonuçlar, Çimsa’nın kaliteli ürün ve hizmet anlayışının bir göstergesi. Çimsa olarak iki temel konuya odaklanıyoruz. İlki ana işlerimizi daha küresel ve daha kârlı hale getirmek. İkincisi ise bir çimento şirketinden, yapı malzemeleri şirketine dönüşüm… Bu doğrultuda ürün çeşitlendirmemizi başarıyla sürdürüyoruz”. 

Bu tür prestijli listelere girmenin şirketin itibarı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Zenar

Çimsa’nın bu başarıyı elde etmesi, global arenada da güçlü bir oyuncu olduğumuzu bir kez daha kanıtlıyor. Çimsa’nın bu başarısının ardında, güçlü finansal performansının yanı sıra sürdürülebilirlik alanında gerçekleştirdiği projeler ve yenilikçi ürün portföyü de önemli rol oynuyor. Düşük karbonlu üretim süreçleri, yenilenebilir enerji yatırımları ve çevre dostu ürünlerle sektörde fark yaratmaya devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com