Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 10 Temmuz 2024 127 Görüntüleme

Samsung, Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 ile Galaxy AI’yı Yeni Zirveye Taşıyor

Akıllı telefonların yanı sıra Galaxy Buds3 ve Galaxy Buds3 Pro’da sergilendi. Galaxy Z Serisi’nin benzersiz form faktörü ve bağlantılı Galaxy ekosistemi Galaxy AI deneyimini zenginleştirirken, Galaxy Buds3 Pro kulaklıklar ise yenilikçi AI özellikleriyle ses ve iletişim kalitesini daha da ileriye taşıyor. 

 

Samsung, bu yılın başlarında Galaxy AI’ın gücüyle mobilde yapay zeka çağını başlatmıştı. Yeni Galaxy Z Serisi’yle Samsung bu defa Galaxy AI açısından yeni bir dönemi başlatıyor ve Galaxy Z’nin vadettiği esnek ve çok yönlü form faktöründen faydalanarak benzersiz mobil deneyimlerin önünü açıyor. Galaxy Z Fold’un geniş ekranı, Galaxy Z Flip’in FlexWindow özelliği ya da tüm gücüyle ikonik FlexMode özelliği gibi birçok yönüyle Galaxy Z Serisi; kullanıcıların yapay zeka yeteneklerini üst düzeyde deneyimlemesini sağlıyor. Samsung’un form faktörü inovasyonu geleneğinin temelleri üzerine inşa edilen Galaxy AI; Galaxy Z Fold Serisi’nde yeni iletişim, üretkenlik ve yaratıcılık çağına hız kazandıran güçlü, akıllı ve dayanıklı katlanabilir telefon deneyiminden faydalanıyor.

Galaxy Z Fold6; Gümüş, Pembe ve Koyu Lacivert renk seçeneklerinde mevcutken, Galaxy Z Flip6, Gümüş, Sarı, Mavi ve Mint Yeşili renk seçeneklerinde sunuluyor. Böylece tarzınıza en uygun rengi seçebilirsiniz. Ayrıca Samsung’da özel sunulan; yeni Galaxy Z Fold6 ve Flip6’nın Siyah, Beyaz renk seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

 

Galaxy Buds3 Serisi, Gümüş ve Beyaz renk seçeneklerinde sunulan şık, modern ve rahat bir tasarıma sahip olarak geliyor.

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, şunları söyledi: “Samsung’un uzun inovasyon geçmişi, katlanabilir form faktörünü yaratarak ve mobil yapay zeka çağını başlatarak mobil alanda liderlik etmemizi sağladı. Şimdi, bu iki tamamlayıcı teknolojiyi bir araya getirmekten ve dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar için yeni olasılıkların kilidini açmaktan heyecan duyuyoruz. Katlanabilir cihazlarımız her kullanıcının benzersiz ihtiyaçlarını karşılıyor ve şimdi Galaxy AI’ın gücüyle Samsung yepyeni bir deneyim sunuyor.”

 

Samsung’un katlanabilir telefonlar için devam eden yenilikleri, taşınabilirlik için optimize edilmiş en ince ve en hafif Galaxy Z Serisi’ni ortaya çıkardı. Mükemmel simetrik tasarım ve düz kenar, estetik bir şık bitiş sağlarken, Galaxy Z Fold6’nın yeni kapak ekran oranı daha doğal bir dikey görüntüleme deneyimi sunuyor. Tasarım iyileştirmelerinin yanı sıra, yeni Galaxy Z Serisi, dayanıklılık konusundaki endişeleri gidererek daha fazla dayanıklılık sunuyor. Çift katlı menteşe yapısı, dış darbelerin etkisini daha iyi dağıtacak şekilde güçlendirildi. Ayrıca, ana ekrandaki geliştirilmiş katmanlar, dayanıklılığı korurken katlanma nedeniyle oluşabilecek izin hafiflemesine yardımcı oluyor. Yeni Galaxy Z Serisi aynı zamanda geliştirilmiş Armor Aluminum ve Corning® Gorilla® Glass Victus® ile donatıldı. Bu da seriyi şimdiye kadarki en dayanıklı Galaxy Z Serisi haline getiriyor.

 

Güvenilir olmanın yanı sıra, Galaxy Z Serisi’nin tüm öğeleri güçlü yönleriyle dikkat çekiyor. Hem Galaxy Z Fold6 hem de Z Flip6, sınıfının en iyisi CPU, GPU ve NPU performansını bir araya getiren, bugüne kadarki en gelişmiş Snapdragon mobil işlemci olan Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy ile donatıldı. Yapay zeka işleme için optimize edilen işlemci, gelişmiş genel performansın yanı sıra gelişmiş grafikler de sunuyor. İyileştirilmiş soğutma sistemi, Galaxy Z Fold6’da daha büyük bir buhar bölmesi ve Galaxy Z Flip’te ilk kez bir buhar bölmesi ile performansı üst düzeye çıkarıyor. 

 

Galaxy Z Fold6: Büyüyen Ekran ve AI Üretkenliği

Galaxy Z Fold6, büyük ekrandan maksimum fayda sağlayan ve üretkenliği önemli ölçüde artıran çeşitli AI destekli özellikler ve araçlar sunuyor. Samsung Notes’taki Not Asistanı, basit ve kolay toplantı notları için çeviri, özetleme ve otomatik biçimlendirme sunuyor. Ayrıca, yeni entegre edilmiş ses kaydı özelliği, ses kayıtlarını işleyerek doğrudan Notlar içinde transkript, çeviri ve özetleme yapabiliyor. PDF dosyalarındaki metinler, Notlar’daki PDF üstü çeviri özelliği ile mükemmel bir şekilde çevrilebiliyor ve üst üste gelebiliyor. Hatta metinler resimler ve grafikler içinde de destekleniyor. Samsung Klavye’den eklenen yeni Metin Oluşturucu, e-posta ve desteklenen sosyal medya uygulamaları için basit anahtar kelimelere dayalı önerilen metinler oluşturuyor. Özellikle sosyal medya için, Metin OIuşturucu, önceki gönderileri analiz ederek tonunuza uygun metinler oluşturuyor. Ayrıca, S Pen deneyimi, Galaxy Z Fold6 ekranında Galaxy AI ile buluşarak daha da genişletildi. Sketch to Image özelliği, sadece Galeri veya Not ekranında çizim veya eskiz yaparak resim seçenekleri oluşturmanıza olanak tanıyor.

 

Galaxy Z Fold6, Samsung’un uzun süredir süregelen Google iş birliği sayesinde çalışma, oyun ve bilgi sahibi olma şeklinizi evrimleştirmenizi sağlıyor. En yeni Google Gemini uygulaması, yeni Galaxy Z Serisi’ne tamamen entegre edilmiş olup telefonunuzda kendi AI destekli asistanınızı sağlıyor. Ekranın köşesinden kaydırarak veya “Hey Google” diyerek Gemini’nin ekran üstü açılır penceresini getirerek yazma, öğrenme veya planlama konusunda yardım alabilirsiniz. Gemini, en sevdiğiniz Google uygulamalarıyla entegre olduğundan, gerçek zamanlı uçuş ve otel rezervasyon bilgileri alarak  seyahat planı yapmanızı kolaylaştırıyor. Google Haritalar’ı kullanarak ünlü simgeleri ve oraya gitmenin en iyi yolunu keşfedebilirsiniz. Galaxy Z Fold6’nın büyük ekranında YouTube’da bir K-pop müzik videosu hakkında detaylı bilgi istediğinizde, çoklu pencere bölünmüş ekranında Gemini ekran üstüne erişerek soru sorabilirsiniz. Eğer videodaki sanatçıyı merak ediyorsanız, sadece ana ekran düğmesine uzun süre basılı tutabilirsiniz. Circle to Search anında arama sonuçları sunacaktır.

 

Galaxy AI ayrıca Galaxy Z Fold6’da engelsiz iletişimi artırdı. Benzersiz çift ekran deneyimini maksimize ederek, Sözlü Çevirmen daha doğal etkileşimler için yeni bir konuşma moduyla her iki tarafın da ana ve kapak ekranlarda çevirileri kolayca görüntülemesini sağlıyor. Ayrıca, dinleme sırasında kolayca anlayabilmeniz için tek yönlü çeviri sunuyor. Gerçek zamanlı olarak telefon görüşmelerini çeviren Live Translate, artık Samsung’un kendi yerel arama uygulamasının ötesine geçerek popüler üçüncü taraf uygulamaların seçimine genişletiliyor.

 

Fotoğraf çekmekten düzenlemeye ve görüntülemeye kadar, Galaxy Z Fold6’daki AI destekli ProVisual Engine, yaratıcılığınızı bir üst seviyeye taşıyor. Büyük ekranda Foto Asistanı ile gelişmiş düzenleme deneyimi, zahmetsizce profesyonel düzeyde içerik oluşturmanıza yardımcı oluyor. Portrait Studio, daha fazla yaratıcı olasılık için 3D çizgi film veya suluboya gibi çeşitli portre stilleri oluşturuyor.

 

Ve her saniyeden keyif almak isterseniz, Anlık Ağır Çekim daha detaylı bir görünümle size ek kareler oluşturarak, videoyu anında yavaşlatma imkanı sunup; akıcı bir izleme deneyimi sağlayacak. Ayrıca videolarınızı kaydetme veya doğrudan arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşma seçeneğine de sahipsiniz, böylece onlar da keyifle izleyebilirler.

 

Galaxy Z Fold6 sadece içerik oluşturmanıza değil, aynı zamanda onun keyfini çıkarmanıza da olanak tanır. Güçlü chipset ile oyun için daha uzun süre oynamanızı sağlayan %1.6 daha büyük buhar bölmesine sahip olan Galaxy Z Fold6, yükseltilmiş bir oyun deneyimi sunuyor. Gerçek zamanlı ışın izleme ile desteklenen canlı ve gerçekçi grafikler, 7.6 inçlik bir ekranda daha parlak bir 2,600 nit ekranla daha etkileyici bir oyun deneyimi sunuyor.

 

Galaxy Z Flip6: Size Özel Deneyimler Yaratma

Galaxy Z Flip6 sadece taşınabilirlik için optimize edilmemiş, aynı zamanda yeni özelleştirme ve yaratıcılık özellikleri sunar, böylece her anın tadını çıkarabilirsiniz. 3.4 inçlik Super AMOLED FlexWindow bir kez daha geliştirilmiş olup, cihazı açmadan bile AI destekli işlevlere olanak tanıyor. Hareket halindeyken iletişim kurarken, Mesaj Metin Önerileri ile mesajlara önerilen cevaplar vermeniz mümkün, bu da son mesajlarınızı analiz ederek size özel bir yanıt öneriyor. Galaxy AI ile cebinizdeki cihazdan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz ve bu pratik özelliklerin birçoğu FlexWindow üzerinde bulunur. FlexWindow, Samsung Health güncellemelerine ve bildirimlerine erişim sağlıyor ve müzik widget’ınızda dinlemek istediğiniz sonraki parçayı seçmenize olanak tanıyor. Ayrıca, FlexWindow şimdiye kadar olan en fazla Widget’ı sunuyor ve birden fazla Widget’tan bilgi kontrolü yapmanıza olanak tanıyor.

 

AI destekli Foto Ambient ile cebinizdeki cihazınızı özelleştirmenin çeşitli yolları da mevcut. Bir duvar kağıdı zaman ve hava durumuna göre gerçek zamanlı olarak değişebilir. Duvar kağıdınızı analiz ederek önerilen ekran düzeni seçenekleri ile kolayca birleşik bir görünüm oluşturabilirsiniz. Bunu saati taşıyarak ve arka plan görüntüsünün ön plana çıkmasını sağlayacak çerçeve rengini değiştirerek yapabilirsiniz.

 

Yaratıcılık FlexWindow’ı aşıyor. FlexCam, en esnek kamera deneyimi sunmaya devam ediyor ve yeni yaratıcı seçenekler sunuyor. Yeni Otomatik Yakınlaştırma ile FlexCam, çekiminiz için en iyi çerçeveyi otomatik olarak buluyor, konuyu algılıyor ve gerekli ayarlamaları yapmadan zoom yapıyor. Böylece arkadaşlarınız veya muhteşem bir arka planın çekimde olmasını seçmek zorunda kalmazsınız.

 

Yeni 50MP Geniş ve 12MP Ultra-geniş sensörler, resimlerde net ve keskin detaylar sunan gelişmiş bir kamera deneyimi sağlıyor. Yeni 50MP sensör, gürültüsüz fotoğraflar için %2 optik zoom sağlıyor ve AI zoom ile 10x zoom ile gelişmiş çekim deneyimi sunuyor. Video HDR ile geliştirilmiş Nightography, düşük ışıkta bile daha parlak videolar yakalamanızı sağlıyor. Hatta popüler sosyal uygulamalarla işbirliği yaparak gece çekim özelliği Instagram uygulamasında kullanılabilir hale geldi. Böylece harika fotoğraflar çekebilir ve bunları doğrudan uygulama içinden mesaj gönderebilir veya paylaşabilirsiniz.

 

Hem donanım hem de yazılım optimizasyonu ile daha uzun kullanım süresi sunan Galaxy Z Flip6’nın tüm yaratıcı ve özelleştirilebilir özelliklerinden endişe etmeden devam edebilirsiniz.

 

Güvenebileceğiniz, Sizin Kontrolünüzde Olan Güvenlik

Galaxy Z Fold6 ve Flip6, Samsung Knox tarafından güvence altına alındı. Samsung Galaxy’nin savunma sınıfı, çok katmanlı güvenlik platformu, kritik bilgileri korumak ve donanımdan uca gerçek zamanlı tehdit algılama ve işbirlikçi koruma ile güvenlik açıklarına karşı koruma sağlamak için tasarlandı. Yapay zeka çağında, Samsung’un cihaz ayarlarınız üzerinde size seçim yapma gücü verme taahhüdü hiç olmadığı kadar güçlüdür, bu yüzden Galaxy AI ayarları  aracılığıyla verilerinizin yapay zeka deneyimlerini nasıl geliştireceğinde kontrol sahibisiniz. Bir koruma katmanı olarak, Gelişmiş Veri Koruma, Samsung Cloud ile verilerinizi yedekleme, senkronize etme veya geri yükleme işlemlerinde uçtan uca şifreleme sunuyor. Yeni Galaxy Z Serisi, Knox Vault, Güvenlik ve Gizlilik Kontrol Paneli, Otomatik Engelleme, geçiş anahtarları, Güvenli Wi-Fi ve Hızlı Paylaşım’da özel paylaşım gibi Samsung’un geniş güvenlik ve gizlilik özellikleriyle destekleniyor.

 

Galaxy Buds3 Serisi: Galaxy AI ile Bağlantılı Deneyimi Genişletme

Galaxy AI’nin gücüyle, Galaxy Buds3 Serisi yeni bir iletişim deneyimi sunuyor. Yabancı dilde bir ders dinliyorsanız, Galaxy Z Fold6 veya Flip6 üzerinde Galaxy Buds3 Serisi kulaklıklarınızı takarak Dinleme modunda Sözlü Çevirmeni açabilirsiniz. Bu, Galaxy Buds’larınız aracılığıyla doğrudan çevrilen dersi duymanızı sağlar, çalışmalarınızda var olan dil engellerini ortadan kaldırır. Ayrıca, Sesli Komut aracılığıyla, kulaklıklara veya bağlı bir akıllı telefona manuel olarak dokunmadan sadece iki kelime söyleyerek müzik çalmayı veya durdurmayı kontrol edebilirsiniz. Ses, Uyarlanabilir Ekolayzer (EQ) ve Aktif Gürültü Engelleme (ANC) ile Gerçek Zamanlı olarak iç ve dış sesi analiz eden mikrofonlar aracılığıyla optimize edilebilir. Ve müzik dinliyorsanız, Galaxy Buds3 Pro, Adaptif Gürültü Kontrolü, Acil Durum Sireni , ve Voice Detect aracılığıyla manuel ayarlama yapmadan otomatik olarak optimal gürültü ve ses seviyesini ayarlamak için sürekli olarak ortam seslerini toplar ve tanımlar.

 

Çeşitli istatistik verilerine dayalı olarak geliştirilen Galaxy Buds3 Serisi, rahat bir uyum sunan yeni bir tasarımla geliyor. İkonik ışıklandırma yeni seriye şık bir görünüm kazandırırken aynı zamanda dikkat çeken ve incelikli bir tasarım örneği sunuyor. Işıklı premium bıçak tasarımı, Blade Lights sayesinde ultra şık ve modern görünümüyle sunarak tarz odaklı tüketicilere hitap ediyor. Bu yeni tasarım, kulaklık üzerine iki parmakla dokunarak veya yukarı-aşağı kaydırarak cihazı kontrol etmenizi sağlayarak daha  fizyolojik bir deneyim sunuyor, böylece aynı anda hem gündelik hayatta kolaylık hem de yeni ışıklı tasarımı ile premium bir kullanım deneyimi sunuyor.. Galaxy Buds3 ve Buds3 Pro, amaca yönelik iki tasarım seçeneği sunuyor. Galaxy Buds3 Pro, sürükleyici ses deneyimi arayanlar için kanal tipi olarak tasarlanmışken, Buds3, cihazı çeşitli durumlarda gün içinde daha uzun süre kullanmak isteyenler için açık tipte tasarlanmıştır.

 

Galaxy Buds3 Pro, üstün bir ses deneyimi sunmak için gelişmiş donanıma sahip. Geliştirilmiş 2 yönlü hoparlörler sayesinde Galaxy Buds3 Pro, tüm frekans aralığı boyunca sesleri kapsamlı şekilde  sunmakla beraber sofistike ve hassas yüksek frekanslı ses üretimi için çift amplifikatörle kristal berraklığında bir ses deneyimi yaşatır. Ayrıca, Galaxy Buds3 Serisi Ultra Yüksek Kalite Ses sayesinde, yüksek çözünürlüklü ses kaynağını tasarlandığı gibi dinleyebilir ve her sesi olağanüstü ayrıntılarla keyifle dinleyebilirsiniz. Bu ses kalitesi seviyesi telefon görüşmelerinde de aynı şekilde korunuyor Machine learning teknolojisi sayesinde gürültülü ortamlarda gerçekleştirdiğiniz sesli görüşmelerde sesinizi etkili bir şekilde iyileştirerek karşı tarafa aktarır. Süper Geniş Bant Görüşme özelliği ile akıllı telefonların yüksek kaliteli görüşmelerine benzer zengin ve doğal bir çağrı sunuyor.

 

Galaxy Z Fold6, Z Flip6 ve Galaxy Buds3 Serisi, 10-28 Temmuz tarihlerinde ön siparişe açık olacak.

Galaxy Z Fold6, Z Flip6  ön siparişe özel; Fold6 ile birlikte Kalemli Kılıf ve 1 yıl süreli “Samsung Care+” Ekran Koruma Sigortası, Flip6 ile birlikte Yüzüklü Kılıf ve 1 yıl süreli “Samsung Care+” Ekran Koruma Sigortası hediye edilecek. Ek olarak eski cihazını yenilemek isteyenlere Galaxy Z Fold6 modelinde 8000TL, Galaxy Z Flip6 modelinde 5000TL ek takas desteği sunuluyor. Detaylı bilgi için websitemizdeki ilgili kampanya sekmesini ziyaret edebilirsiniz. 

 

Galaxy Bud3 Serisi ön siparişe özel; Şeffaf Kılıf hediyesi ile satışa sunuluyor.

Daha fazlası için samsung.com veya en yakın Samsung satış noktasına ziyaret edebilirsiniz. 

 

19 Temmuz tarihi itibariyle ürünlerin teslimat süreci başlayacaktır. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com