Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 10 Temmuz 2024 68 Görüntüleme

Hull City Summer Tour 2024 Hazırlık Kampı için İstanbul’da

Hull City, “Summer Tour 2024” için Türkiye’de

Hull City, “Summer Tour 2024” etkinliği kapsamında 10-20 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde hazırlık kampı gerçekleştirecek. 

Hull City, “Summer Tour 2024” kapsamında 13 Temmuz Cumartesi günü Kasımpaşa ile 18 Temmuz Perşembe günü ise Fenerbahçe ile dostluk maçı oynayacak.

17 Temmuz Çarşamba günü saat 12.00’de Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Başkan Vekili Tan Kesler, Teknik Direktör Tim Walter ve futbolcuların katılımıyla Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki tesislerinde düzenlenecek basın toplantısında Hull City’nin yeni sezon hedefleri ve planlamaları konuşulacak.

Acun Ilıcalı 50 Hull City Taraftarını İstanbul’da Ağırlayacak!

İstanbul’da 10-20 Temmuz tarihleri arasında kamp yapacak olan Hull City takımını 50 taraftarı da yalnız bırakmayacak. Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, her kamp döneminde olduğu gibi İngiliz taraftarları Türkiye’de misafir ederek Türkiye ile İngiltere arasında kültür ve turizm bağlarını kuvvetlendirmeye devam ediyor. Sezon boyunca Hull City’nin maçlarına gelen en sadık taraftar grubundan seçilen taraftarlar hem İstanbul turu yapacak hem de takımının kamp programını yakından takip edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com