Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 30 Nisan 2025 19 Görüntüleme

Başkan Çerçioğlu’ndan Çocuklara Ücretsiz Jimnastik Eğitimi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından çocukların sağlıklı gelişimine katkı sağlamak amacıyla başlatılan güz dönemi etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında çocuklara futboldan satranca, baleden enstrümantal çalgılara kadar onlarca farklı branşta eğitimler veriliyor.
 
Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara yönelik başlatılan jimnastik eğitimleri devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri’nde gerçekleştirilen eğitimler ile çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine destek olunuyor. Eğitimler çocukların denge, kuvvet, esneklik ve el-göz koordinasyonu gibi temel motor becerilerini geliştirirken sosyalleşmelerine ve iletişim becerilerinin artmasına da olanak tanıyor.
 
Hayata getirdiği proje ve çalışmalar ile her yaştan vatandaşın yanında olan Başkan Çerçioğlu’nun çalışmaları ebeveynlerden de tam not alıyor. Çocuklarının yeni yetenekler kazanmasından ve sporla tanışmasından memnuniyet duyduklarını belirten veliler, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com