Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 20 Ekim 2024 51 Görüntüleme

Kaş Güreşlerinin Başpehlivanı İsmail Balaban

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kaş Belediyesi iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kaş Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşlerinin Başpehlivanı Büyükşehir Spor Kulübü Güreşçisi İsmail Balaban oldu. Başkan Muhittin Böcek de güreş tutan tüm pehlivanları tebrik ederek, ‘İsmail Balaban oğlumu kutluyorum’ dedi.

 

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kaş Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşlerini izledi. Kaş Kınık stadyumunda gerçekleştirilen güreşlere halkın ilgisi yoğun oldu. Başkan Böcek, 57 başpehlivan olmak üzere 800’e yakın güreşçinin mücadelesini büyük bir heyecanla izledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Böcek tüm güreşçilere başarılar diledi. 

BALABAN BAŞPEHLİVAN

Finalde Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreşçisi İsmail Balaban 

ile Orhan Okulu karşılaştı. Çekişmeli geçen mücadelenin ardından İsmail Balaban, Kaş Belediyesi 3. Yağlı Güreşleri başpehlivanlığını kazandı. Üçüncülük kürsüsünü ise Ali Yanatma ve Enes Doğan paylaştı. Güreşlerin ağası 1 milyon 607 bin lira ile Arif Ardıç oldu.

BALABAN OĞLUMU KUTLUYORUM

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3. Kaş Yağlı Pehlivan Güreşleri Başpehlivanı olan İsmail Balabanı kutlayarak, “İsmail Balaban oğlumu kutluyorum. Tüm boylarda kıran kırana güreş tutan pehlivanlarımızı tebrik ediyor, hepsini gözlerinden öpüyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com