Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 16 Ekim 2024 51 Görüntüleme

BES birikimini bozmaya gerek kalmadan kredi alınabilecek: N Kolay’dan BES teminatlı ihtiyaç kredisi

Türkiye’nin en kapsamlı finansal teknolojiler ekosistemi Aktif Bank, dijital bankası N Kolay ile bireysel emeklilik sisteminde yer alan ve geçerli sözleşmesi bulunan müşterilerine nkolay üzerinden ihtiyaç kredisi sunuyor. Banka, dijital başvuru akışıyla, kolay ve hızlı bir şekilde kullanıcılarının nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

 

 

Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası Aktif Bank, teknoloji odaklı vizyonu ve en iyi müşteri deneyimini sunma yaklaşımıyla, bireysel bankacılık alanındaki çalışmalarına N Kolay çatısı altında hız kesmeden devam ediyor. Aktif Bank, dijital bankası N Kolay ile bireysel emeklilik sisteminde yer alan ve geçerli sözleşmesi bulunan ancak BES birikimini bozmadan kredi kullanmak isteyen müşterileri için BES teminatlı ihtiyaç kredisi olanağı sunuyor. Bu fırsattan faydalanmak isteyenler 300 bin TL’ye varan tutarda BES teminatlı ihtiyaç kredisine nkolay üzerinden, avantajlı faiz oranıyla ve vade seçenekleriyle ulaşabiliyor. N Kolay müşterileri; hiçbir prosedür olmadan ve evrak işleriyle uğraşmadan, dijital başvuru kanalı sayesinde birkaç dakika içerisinde kredi başvurusunu tamamlayabiliyor.

 

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (SEDDK), BES yönetmeliğinde gerçekleştirdiği düzenleme sonrası BES teminatlı ihtiyaç kredisi ürününü müşterilerine sunduğunu belirten Aktif Bank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cem Martı, “Dijital bankamız N Kolay ile her zaman müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde dinliyor, analiz ediyor ve aksiyonlarımızı da buna göre şekillendiriyoruz. Bu amaç doğrultusunda bireysel emeklilik sisteminde yer alan katılımcılara mevcut birikimlerini bozmadan temlik karşılığı kredi kullandırabiliyoruz. Kullandıracağımız bu krediye, dijital bir şekilde kolaylıkla ve hızla başvurulabiliyor. Avantajlı faiz oranıyla ve vade seçenekleriyle sunduğumuz bu krediyle, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamayı ve hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com