Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 7 Ekim 2024 56 Görüntüleme

Vodafone Pay Mobil Ödeme’den Dijital Üyeliklere Özel Kampanya

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, faturalı hatlar için harcama tutarını faturaya yansıtarak, faturasız hatlar için ise harcama tutarını bakiyeden düşerek alışveriş yapma imkanı sağlayan alternatif ödeme yöntemi Vodafone Pay Mobil Ödeme için düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Buna göre, GAİN ve Spotify gibi dijital platform üyelik harcamalarını faturasına yansıtarak ödeyen müşterilere %50 indirim sunuluyor. Üyeliklerini ilk kez Vodafone faturasına yansıtarak başlatan müşteriler, 150 TL’ye kadar %50 fatura indirimi kazanacak. Müşteriler, hediye TL tutarını aynı gün içinde faturasında görüntüleyebilecek. Kampanya 31 Ekim’e kadar geçerli olacak. 

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

 

“Vodafone Pay Mobil Ödeme, faturalı hatlar için harcama tutarını faturaya yansıtarak, faturasız hatlar için ise harcama tutarını bakiyeden düşerek alışveriş yapma imkanı sağlayan alternatif bir ödeme yöntemi. Vodafone Pay Mobil Ödeme müşterilerimiz için yeni bir kampanya düzenliyoruz. Buna göre, seçili platformlardaki harcamalarını faturasına yansıtarak ödeyen müşterilerimize %50 indirim sunuyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak adımlar atmaya devam edeceğiz.”

 

Aynı ayda en fazla 150 TL indirim

 

Kampanya kapsamında, Vodafone müşterileri, 31 Ekim’e kadar, koşulları sağladıkları her ay indirimden faydalanabiliyor. Müşteriler, kampanyadan aynı ay içinde en fazla 150 TL indirim kazanabiliyor. Kampanya, seçili platformlar üzerinden ilk kez Vodafone faturasına yansıtılarak başlatılacak aboneliklerde geçerli olup, %50 indirim Vodafone faturasına yansıtılıyor. Kampanya sadece Vodafone faturasına yansıtılarak başlatılan aboneliklerde geçerli olup, diğer ödeme yöntemlerini kapsamıyor. Kazanılan indirimler aynı gün içinde müşterilerin faturasına iade ediliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com