Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 3 Ekim 2024 70 Görüntüleme

Kuveyt Türk’ten üniversiteliler için avantajlı gençlik programı: Kampüs

18-25 yaş arasındaki üniversite öğrencileri için özel fırsatlar sunan yeni programı Kuveyt Türk Kampüs gençlerle buluştu. Kart ücreti olmayan Sağlam Kart Kampüs, altın puan, alışverişte anında indirim ve alışveriş sonrası nakit iade özellikleriyle öne çıkıyor. 

 

Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk, gençlerin hayatını kolaylaştıran adımlar atmaya devam ediyor. 18-25 yaş arasındaki üniversite öğrencilerine yönelik hazırlanan Kuveyt Türk Kampüs programı gençlere önemli avantajlar, indirimler ve kampanyalar sunuyor.

 

Kuveyt Türk Kampüs programı, 18-25 yaş arasındaki üniversite öğrencilerine altın puan, alışverişte indirim, alışveriş sonrası iade gibi katkılar sunuyor. Kuveyt Türk Mobil üzerinden başvuru alan Kampüs programıyla Kuveyt Türk, gençlere uçtan uca dijital bir deneyim sunuyor. Kuveyt Türk, kurulduğu günden bu yana benimsediği ‘masrafsız bankacılık’ anlayışıyla öğrencilere özel hazırladığı Sağlam Kart Kampüs’ü de gençlere ücretsiz sunuyor.

 

“Gençlere yeni avantaj ve fırsatlar dünyası sunuyoruz”

Kuveyt Türk Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, “Rotamız dijital, odağımız insan yaklaşımı doğrultusunda vizyoner, yenilikçi ve ilham veren çalışmalara imza atmaya gayret ediyoruz. Özellikle gençlerimizin talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, yeni avantaj ve fırsatlar dünyası ‘Kampüs’ programını hayata geçiriyoruz. Gençlerimize sağladığımız her destek, ülkemizin geleceğine katkı sağlamak anlamına geliyor. Gençlerimizin hayatını kolaylaştırmaya ve özgün yaklaşımlarla yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Kuveyt Türk’ün Kampüs programı kapsamında üniversiteli öğrencilere sunduğu avantajlı kampanyalardan bazıları şöyle:

  • İlk kez Kuveyt Türk müşterisi olan 18-25 yaş arasındaki üniversite öğrencileri, Sağlam Kredi Kartları ile yaptıkları 500 TL ve üzeri ilk e-ticaret harcamasında 250 TL altın puan kazanıyor. 
  • Kampüslüler, Sağlam Kart Kampüs veya Sağlam Kart Genç ile market ve restoran harcamalarında her ay %10 indirim elde ediyor. 
  • Kampüslüler, Sağlam Kredi Kartları ile yapılan tüm harcamalarda %10 altın puan kazanıyor.  
  • Kampüslüler, ayda 3 kez tüm yurt içi banka ATM’lerini ücretsiz kullanabiliyor. 
  • Kampüslüler, ‘Arkadaşını Getir, 250 TL Kazan’ kampanyası kapsamında davet ettiği 20 arkadaşının müşteri olması durumunda toplamda 5.000 TL kazanabiliyor.   
  • Kampüslüler, döviz ve kıymetli maden işlemlerinde özel kur avantajıyla işlem yapabiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com