Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 3 Ekim 2024 50 Görüntüleme

Kemer’deki okullar tenis buluşacak

Corendon Tennis Club Kemer, sporu ve sporcuyu desteklemek amacıyla Kemer’deki öğrencileri tenisle tanıştırmaya hazırlanıyor.

 

Göynük Mahallesi’nde mülkiyeti Kemer Belediyesi’ne ait 1760 parseldeki 19 dönüm arazi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre yapılan ihale sonucunda yap işlet devret modeline göre 20 yıllığına Corendon Turizm Grubu’na kiralanmıştı.

 

1-18 Ekim tarihlerinde Corendon Tennis Club Kemer’in ev sahipliğinde hayata geçirilecek sosyal sorumluluk projesiyle, bölgedeki öğrencilere tenis sporu tanıtılacak.

 

Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kemer İlçe Spor Müdürlüğü iş birliği ile hayata geçirilecek proje, sporu sevdirmeyi ve çocukların fiziksel gelişimini destekleyerek sağlıklı yaşam alışkanlıklarını teşvik etmeyi amaçlıyor.

 

Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, yaptığı açıklamada, sporun genç nesiller üzerindeki olumlu etkileri olduğunu belirterek, “Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin bölge halkı ve okullarla birlikte daha da genişleyecek. Nisan 2024’te açılışını gerçekleştirdiğimiz tenis kulübümüzle hem bölgeye hem de bölge halkına değer katmayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda spor turizmine katkı sağlayarak Kemer’in ulusal ve uluslararası arenada bilinirliğini artırmayı hedefliyoruz. Bu proje kapsamında, Kemer bölgesindeki okullarda öğrenim gören öğrencileri tenis dünyasıyla tanıştırma fırsatı bulacağız. Sporun, gençler üzerinde fiziksel sağlık ve gelişim açısından önemli etkilerinin yanı sıra, özgüven, disiplin ve sorumluluk bilinci kazandırarak onları geleceğe hazırlayan güçlü bir araç olduğuna inanıyoruz. Başından beri bize destek olan Kemer kaymakamlığı, Kemer Belediyesi ve Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederim.” dedi.

 

Okullardan büyük destek

 

Corendon Tennis Club Kemer, Kemer’deki Göynük Fen Lisesi, Ünal Aysal Anadolu Lisesi, Merkez İlkokulu, Göynük Ortaokulu, Hacı Hafize Saygan Ortaokulu, Göynük İlkokulu Hacı Mehmet Saygın Ortaokulu, Kemer Merkezi Teknik Anadolu Lisesi, Kemer Anadolu Lisesi, Arslanbucak Ortaokulu, Ünal Aysal Anadolu Lisesi ve Özel Uğur Okullarını 1-18 Ekim tarihleri arasında 14 toprak zemin kortunda ağırlayacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com