Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 2 Ekim 2024 61 Görüntüleme

Tetra Pak Türkiye, İran, Kafkasya ve Orta Asya Bölgesi Genel Müdürü Eliseo Barcas oldu

 Tetra Pak bünyesinde farklı bölgelerde çeşitli pozisyonlarda 25 yılı aşkın süredir görev alan Eliseo Barcas, 1 Ekim 2024 tarihinden itibaren Tetra Pak TIRCCA (Türkiye, İran, Kafkasya ve Orta Asya) Bölgesi’nin Genel Müdürü olarak atandı.

 

Tetra Pak TIRCCA Bölgesi (Türkiye, İran, Kafkasya ve Orta Asya) Genel Müdürü Eliseo Barcas, yeni görevinde Tetra Pak’ın büyümekte olan önemli pazarlarında iş geliştirme faaliyetlerine odaklanacak. Barcas’ın yiyecek-içecek endüstrisindeki yıllara dayanan deneyimi ve küresel pazarlara ilişkin stratejik bakışı, Tetra Pak TIRCCA Bölgesi’ni yeni başarılara doğru yönlendirmede önemli rol üstlenecek.

Harvard Extension School’da Pazarlama alanında Genel Yönetim MBA derecesine sahip Eliseo Barcas, 25 yılı aşkın süredir FMCG ve B2B sektörlerinde görev yapıyor. Tetra Pak TIRCCA Bölgesi Genel Müdürü olarak atanmasından önce Barcas, sırasıyla Tetra Pak Andina Bölgesi (Bolivya, Kolombiya, Ekvador, Peru ve Venezuela) Genel Müdürü ve Tetra Pak Vietnam Genel Müdürü rollerini üstlenmişti. Daha öncesinde ise Barcas, üç yıl boyunca Tetra Pak’ın ABD’deki satış ve iş geliştirme sürecine liderlik etmiş, dört yıl boyunca Tetra Pak İberya Pazarlama Direktörü ve Tetra Pak Güney Konisi Satış Direktörü görevlerinde bulunmuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com