Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 18 Eylül 2024 44 Görüntüleme

Kahramankazan Belediyespor Kulübü sporcuları, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kahramankazan Belediyespor Kulübü olarak halter ve bocce dallarında katıldıkları turnuva ve şampiyonalarda büyük bir başarıya imza atan kulüp sporcuları, elde ettikleri madalya ve kupaları Kahramankazan Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kahramankazan Belediyespor Kulübü Başkanı Selim Çırpanoğlu’na takdim ettiler. Kulüp Başkanı Çırpanoğlu’nun destekleri sayesinde başarının kaçınılmaz olduğunu söyleyen sporcular, müsabakalara hazırlık sürecinde tecrübelerini ileten antrenörlerinin de emeklerinin büyük olduğunu vurguladılar.

 

 

“EVİNİZE HOŞ GELDİNİZ”

 

Ay yıldızlı bayrağımızı göğüsleyerek farklı spor dallarında Kulüp ve Kahramankazan’ımızın ismini duyuran sporculara teşekkür eden Başkan Çırpanoğlu: “Aldıkları başarılarla bizleri gururlandırmakla kalmayıp aynı zamanda mutluluklarını bizlerle paylaşan güzel yürekli sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Evinize hoş geldiniz. ” dedi.

 

 

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda bronz madalya kazanarak al bayrağımızı Avrupa sahnesinde dalgalandıran Nazmiye Muratlı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Çırpanoğlu, sporun tüm dallarında Türk gençlerinin dereceleri alt üst etmeye devam edeceğinden şüphesinin olmadığını söyledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com