Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 18 Eylül 2024 69 Görüntüleme

Anadolu Efes 2024-25 sezonu EuroLeague Medya Günü’nü yeni evi Basketbol Gelişim Merkezi’nde düzenledi

Anadolu Efes’te yeni sezon heyecanı geleneksel EuroLeague Medya Günü etkinliğiyle başladı. Anadolu Efes’in teknik kadrosunun ve oyuncularının katıldığı Medya Günü’nde yeni formalar tanıtılırken, yeni sezon fotoğrafları her yıl olduğu gibi bu yıl da kurgusal fotoğrafın Türkiye’deki üstatları Mehmet Turgut ve Fethi Karaduman tarafından çekildi.

Avrupa basketbolunun en iyi takımlarının mücadele ettiği Turkish Airlines EuroLeague için geri sayım devam ederken Anadolu Efes Spor Kulübü, EuroLeague Medya Günü’nü düzenledi. Anadolu Efes’in yeni evi Basketbol Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen 2024-25 sezonu Turkish Airlines EuroLeague Medya Günü’ne medya mensupları yoğun ilgi gösterdi. Organizasyonda, yeni sezon fotoğraflarının ve medya içeriklerinin çekimleri yapıldı.

Her sezon olduğu gibi 2024-25 sezonunda da Avrupa basketbolunun zirvesine çıkmaya hazırlanan Anadolu Efes, Medya Günü’nde güçlü kadrosu ve teknik ekibiyle boy gösterdi. Yeni formalarının tanıtıldığı organizasyonun fotoğraf çekimi, fotoğraf sanatçıları Mehmet Turgut ve Fethi Karaduman tarafından yapıldı. Sezona büyük bir motivasyonla hazırlanan Anadolu Efesli oyuncuların kazanma tutkusu, çekilen fotoğraflara da yansıdı. Kulüp partnerlerinin de özel çekimler yaptığı organizasyon kapsamında oluşturulan 30 çekim istasyonunda, toplamda 40 bin karenin üzerinde fotoğraf ve video çekimi gerçekleştirildi. Çekimlerin akabinde gerçekleştirilen medya gününe 85’ten fazla medya mensubu katıldı.

Medya Günü’nde yeni sezonla ilgili görüşlerini paylaşan Anadolu Efes Spor Kulübü Başantrenörü Tomislav Mijatovic ve oyuncular, Türkiye’de ve Avrupa’da şampiyonluk hedeflediklerini dile getirdiler. 

Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında kendi evinde ligin yeni takımı Yalovaspor’la karşılaşacak. Turkish Airlines EuroLeague’de ise ilk maçında 4 Ekim’de Virtus Segafredo Bologna ile deplasmanda oynayacak. 

 

Anadolu Efes Spor Kulübü 2024 – 2025 Sezonu Kadrosu:

 

0 – Shane Larkin (Kaptan)

1 – Rodrigue Beaubois (İkinci Kaptan)

3 – Jordan Nwora

6 – Elijah Bryant

8 – Salih Altuntaş

10 – Rıdvan Öncel

11 – Rolands Smits

13 – Darius Thompson

14 – Stanley Johnson

17 – Vincent Poirier

18 – Doğuş Özdemiroğlu

19 – Burak Can Yıldızlı

21 – Justus Hollatz

24 – Ercan Osmani

25 – Daniel Oturu

33 – Erkan Yılmaz 

35 – Derek Willis

 

Başantrenör: Tomislav Mijatovic

Yardımcı Antrenörler: Ümit Temoçin, Serhan Aydanarığ ve Doruk Güneş

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com