Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 17 Eylül 2024 75 Görüntüleme

White City Resort & Spa’da Cenk Girginol ile kahvenin mis kokulu dünyasına yolculuk

Farklı eğlence anlayışı, doğa, spor, müzik, dans, iyi yaşam ve gastronomi gibi her konuda farklı atölye çalışmaları ve workshopları ile Alanya’ya renk katan White City Resort & Spa’da misafirler gastronomi yazarı ve kahve uzmanı Cenk Girginol ile kahvenin tarihine yolculuk yaptılar.

Doğal güzellikleriyle öne çıkan Alanya’da, kalite ve konforun bir arada harmanlandığı özgün mimarisiyle öne çıkan White City Resort and Spa, yaz boyu hazırladığı ilgi çekici etkinlikler ve workshoplar ile tatilinizi taçlandırmaya devam ediyor.

Kahve-Topraktan Fincana ve Kahve – Fincandan Lezzete isimli kitapları ile ödüller alan Kahve Uzmanı Cenk Girginol, White City Resort & Spa misafirlerine kahvenin hikayelerini ve tarihini anlatarak mis kokulu bir yolculuğa çıkardı. Aynı zamanda kahve yapımına dair verdiği keyifli ipuçları ile misafirlerin gönüllerini fethetti.

5 yıldızlı butik otel yapısını geniş ve konforlu odalarıyla taçlandıran White City Resort and Spa’da deniz manzaralı, sonsuzluk havuzuna doğrudan erişimi olan plaj odaları, süitler ve loftlar gibi farklı konaklama seçenekleri, rahat ve sıcak atmosferi kusursuz hizmet kalitesi ile birleşerek bu yaz da  unutulmaz tatillerin adresi oluyor

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com