Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 16 Eylül 2024 239 Görüntüleme

‘Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi’ Filmi Çekimlere Başladı

Yapımını Diopter Film, Ubay Yapım ve Net Sanat’ın üstlendiği, “Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi” filminin çekimleri başladı. Yönetmen koltuğunda Uğur Bayraktar’ın oturduğu film, ilk yapımıyla büyük beğeni toplayan serinin devamı olarak izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Başrolünde Ufuk Bayraktar’ın yer aldığı senaryosunu Uğur ve Ece Bayraktar’ın kaleme aldığı ‘Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi’nin çekimlerine İstanbul’un farklı semtlerinde ve Kocaeli’nde başlandı. Filmin çekimlerinin 5 hafta içinde tamamlanması planlanıyor.

 

Sette Sürpriz Kutlama

Setin ilk günü, başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar’ın doğum gününe denk gelince, yapım ekibi iki kutlamayı bir arada gerçekleştirdi. Heyecanla sete gelen Bayraktar, ekibin hazırladığı sürprizle hem doğum gününü hem de ilk set gününü kutladı.

“Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi” filminde Ufuk Bayraktar’a, Ergül Miray Şahin, Reha Özcan, Cem Özer, Yıldıray Şahinler, Recep Çavdar, Yüksel Arıcı, Sabahattin Yakut, Umut Oğuz, Bora Karakul, Gizem Erdem, Ebru Karanfilci, İskender Bağcılar, Süleyman Kadim Kabaali, Kadir Toprak Karaman ve Pınar Şenol gibi birçok başarılı oyuncu eşlik ediyor.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com