Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 13 Eylül 2024 519 Görüntüleme

Özgü Namal “Akıl var, Teknoloji var!” diyerek ‘’Bingo Akıllı Kapsül”ü tanıttı!

Özgü Namal “Ülkemiz topraklarından doğan global arenada adından söz ettiren bir Türk markasının yüzü olmak büyük bir gurur… Ben dahil tüketicilerin heyecanla beklediği Bingo Akıllı Kapsül ürünleri ile ve Bingo markası ile bu uzun soluklu birlikteliği başlatmak benim için çok anlamlı” dedi.

Yenilikçi ürünleriyle hayatı kolaylaştıran Türkiye’nin markası Bingo, kullanıcı ihtiyaçlarına duyarlı yaklaşımıyla geliştirdiği Bingo Akıllı Kapsül ürünlerini gerçekleştirdiği lansmanla tanıttı. Hayat Strateji ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Aysel Aydın ve Hayat Ev Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Nazlı Malatyalı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe marka yüzü ünlü oyuncu Özgü Namal da katıldı. Bingo’nun lansmanda kurguladığı özel deneyim alanlarıyla davetliler, ‘Bingo Akıllı Kapsül Pro’ ve ‘Pro Max’ın sunduğu teknoloji ve yeniliklerini keşfetme fırsatı yakaladı. 

“Hep canlandırmak istediğim farklı bir karakterle karşınızdayım!”

 

Özgü Namal, “Yılların güvenilir markası Bingo ile yepyeni uzun soluklu bir yolculuğa çıktık. Ülkemiz topraklarından doğan global arenada adından söz ettiren bir Türk markasının yüzü olmak büyük bir gurur… Ben dahil tüketicilerin heyecanla beklediği Bingo Akıllı Kapsül ürünleriyle bu değerli iş birliğimizi başlatmak benim için çok anlamlı oldu. İlk reklam filmimiz yayınlandı. Canlandırdığım karakter, ürünün verdiği mesajlar ve vadettikleri ile ortaya çok güzel bir iş çıktığını düşünüyorum. Süper Kahraman Özgü olarak şimdiye kadar hiç oynamadığım bir karakterle ekranlara geldim. Çekimler benim için çok keyifli geçti… Ve filmi ilk defa görünce dedim ki işte tam da bu, biz birlikte tam olarak bunu yapmak istemiştik. Ses getiren bir iş yaptığımızı düşünüyorum. İnanıyorum ki, bu ürünle herkes evinin süper kahramanı olacak.’’ dedi.

 

“Tüketicimiz istedi, biz yaptık”

Hayat Strateji ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Aysel Aydın, “Hayat olarak, ev bakım kategorisindeki markamız Bingo ile ilklerimize bir yenisini daha ekliyoruz ve yeni ürünümüz ‘Bingo Akıllı Kapsül’ ile bulaşık makinesi deterjanı pazarına giriş yapıyoruz. Bu süreçte, en iyisini ortaya koyabilmek adına büyük bir özveriyle çalıştık. Son dönemde tüketicilerin yerli ürünlere olan ilgisinin gözle görülür bir şekilde arttığını vurgulamalıyım. Geçtiğimiz 6 ayda, bulaşık makinesi deterjanı kategorisinde pazara yeni bir alternatif sunmamız için tüketicilerden on binlerce telefon ve mesaj aldık. Bu yoğun talep, çalışmalarımızı hızlandırmamız ve en iyisini sunmamız konusunda bize ilham vererek adeta bizi kamçıladı. Bugün ise tüketiciyi doğru anlayarak beklentilerinin ötesine geçen yenilikçi çözümümüz Bingo Akıllı Kapsül ile sizinleyiz. Yani ‘Tüketicimiz istedi, biz yaptık’ kısaca ürünün hikayesinin arkasında kullanıcısını dinleyen bir marka olduğumuzu söylemeden geçemeyeceğim.” şeklinde konuştu.

 

“Bugün Bingo Akıllı Kapsül ile Yepyeni Bir Yolculuk Başladı’’

Hayat Ev Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Nazlı Malatyalı, “Tüketicimizin sabırsızlıkla beklediği Bingo Akıllı Kapsül’ün başlangıç noktası tüketicinin kalbi. Onlar bu ürünü kalpten istedi, biz yaptık. Bu kez çark tersine çevrildi. Rutinde markalar ürünleri yapar, tüketicilerin beğenisine sunar. Ancak bu defa tüketiciler bu ürünü üretmemizi bizden istedi, biz de onların sesini dinledik. Ürünü Bingo geliştirmiş olsa da Bingo Akıllı Kapsül fikrinin çıkış noktası tüketicilerimizden geldi. Evinde, mutfağında yıllardır güvenerek kullandığı Bingo markasına ait bir bulaşık kapsülü görmek istemesinden… Taleplerini dinlediğimiz ve hızla cevap verdiğimiz kullanıcılarımız birçok ürünümüzde olduğu gibi Bingo Akıllı Kapsül’ü de bu kısa süre içinde sahiplendi ve benimsedi” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com