Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 13 Eylül 2024 53 Görüntüleme

GAİN’in sevilen dizisi “Ayak İşleri”nin dördüncü sezonu muhteşem bir partiyle kutlandı!

Son yılların en eğlenceli ve en yaratıcı absürt komedilerinden biri olarak gösterilen “Ayak İşleri”nin dördüncü sezonu UNIQ İstanbul’da, eğlenceli ve renkli bir gala ile kutlandı. Geceye Bartu Küçükçağlayan, Mahsun Karaca, Giray Altınok, Şenay Gürler, Mustafa Erdoğan, Melikşah Altuntaş, Cihan Talay, Gazapizm, Nazmi Sinan Mıhçı, Baturay Özdemir gibi ünlü isimler de katıldı.

Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın başrolde olduğu dizi, yeni bölümleriyle 13 Eylül’de GAİN izleyicisiyle buluşacak. 

Dizi ekibi galada büyük bir davetli topluluğu eşliğinde yeni sezonun ilk iki bölümünü izledi, ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Önceki üç sezonu çok sevilen ve sadık bir hayran kitlesi edinen dizi için Çorumlu “Benim fan’ı olduğum bir iş. Oynamasam da bütün bölümlerini izleyeceğim bir dizi olurdu. O anlamda gittiği yere kadar gitmesini temenni ediyorum. İnşallah devamı gelir, biz çok seviyoruz” dedi.

 

‘Uyumun sebebi, hepimizin yalnızlığı’

 

Çorumlu, ekipçe aralarındaki uyumun sorulması üzerine ise “Bence uyumun sebebi, hepimizin yalnızlığı. Hepimizin travmaları ortak. Caner (Özyurt) ile Volkan’ın (Öge) yazdığı şeyleri biz de bir şekilde yaşamış, deneyimlemişiz. Bize gelen senaryo çok içten. Bunun sosyolojik anlamda seyircide bir karşılığı var. Biz de elimizden geldiği kadar iletken olmaya çalışıyoruz” diye ekledi.

 

Yönetmen koltuğunda oturan Caner Özyurtlu, “Ayak İşleri”nin senaryosunu Volkan Öge ile birlikte kaleme alıyor. Özyurtlu, gazetecilerin “Hepimizin travmaları ortak dediniz. Neydi bu ortak travma” sorusunu şöyle yanıtladı: “Yani yaşıyor olmak yeterli. Birbirimize tip olarak benzemiyor olabiliriz ama yakındığımız veya eğlendiğimiz şeyler birbirine benziyor. İsteye isteye, zevkle bir araya gelip her seferinde ‘Yeni sezon yapalım mı? Yapıyor muyuz’ diyoruz. Heyecanla yapmamız galiba izletir kılıyor işi.”

Öge ise “İyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum ve bu his hoşuma gidiyor” yorumunda bulundu.

Dördüncü sezonu 13 Eylül’de GAİN izleyicisiyle buluşacak “Ayak İşleri”, iki benzemez Vedat ile Evren’in zengin bir iş insanı Sermet Abi’nin “ayak işleri”ni halletmeye çalışırken başlarına gelenleri konu alıyor. Vedat ile Evren yeni bir coğrafyada, yepyeni bir araçla yine sonu sürpriz dolu maceralara koşuyor. İkili, bunu yaparken sürekli çatışıp seyirciyi güldürmeyi de ihmal etmiyor! 

 

Türkiye’ye yeni bir mizah anlayışı getiren “Ayak İşleri” dizisinin ilk üç sezonunda pek çok ünlü isim konuk olmuştu. Dizinin dördüncü sezonuna ise Didem Soydan, Bartu Küçükçağlayan, Melis Birkan, Tolga Tekin, Deniz Celiloğlu, Ozan Çelik, Nazlı Bulum, Devrim Kabacaoğlu, İlker Fırat ve Müge Bayramoğlu gibi birbirinden başarılı oyuncular, çok konuşulacak karakterlerle renk katıyor.

Yapımcılığını AC Film’in üstlendiği “Ayak İşleri”, dördüncü sezonuyla 13 Eylül’de sadece GAİN’de!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com