Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 10 Eylül 2024 185 Görüntüleme

EVOTINCTION, Akimbot ve Test Drive Unlimited Solar Crown NVIDIA DLSS 3 Desteği Alıyor

Bu hafta, EVOTINCTIONFunko FusionTest Drive Unlimited Solar Crown, ilk günden itibaren DLSS 3 desteğiyle piyasaya çıkıyor. Ayrıca, Akimbot şimdiden DLSS 3 teknolojisini destekliyor durumda ve DeathSprint 66, bu hafta DLSS Süper Çözünürlük desteğiyle ilk günden oyuncularla buluşuyor.

Spikewave Games ve Astrolabe Games’in EVOTINCTION oyununda, Dr. Liu rolüne bürünerek, gelecekteki bir araştırma tesisinde kontrolden çıkmış yapay zekalara karşı zekanızı, gizlilik yeteneklerinizi ve teknolojik bilginizi kullanarak mücadele edin. 13 Eylül’de piyasaya çıkacak olan PC sürümü, ışın izlemeli yansımalarla güçlendirilecek ve ilk günden itibaren DLSS 3 desteği sunacak. Bu teknoloji sayesinde performansınız artacak ve dünyayı kurtarmak için hız kesmeden ilerleyebileceksiniz. DLSS Süper Çözünürlük ve Kare Üretimi, ışın izleme açıkken, 4K maksimum ayarlarda kare hızını ortalama 3.9 katına, 1440p ve 1080p çözünürlükte ise ortalama 2.6 katına çıkarıyor.

Eğer EVOTINCTION fazla gerilimli geliyorsa, Funko Fusion‘da sevdiğiniz TV, film, oyun ve çizgi roman serilerinden ilham alan ikonik dünyalarda, farklı karakterlerle eğlenceli bir maceraya atılabilirsiniz. 13 Eylül’de çıkacak olan bu üçüncü şahıs aksiyon oyunu, NVIDIA DLSS 3 ve  NVIDIA Reflex desteği ile oyun deneyiminizi daha akıcı ve keyifli hale getirecek.

Başka bir seçenek olarak, Test Drive Unlimited Solar Crown‘da 1:1 ölçekli olarak yeniden oluşturulmuş Hong Kong Adası’nın sokaklarında yarışabilirsiniz. 12 Eylül’de çıkacak olan bu devasa açık çevrimiçi yarış oyunu (M.O.O.R), etkili Radiant organizasyonu tarafından düzenlenen Solar Crown adlı olağanüstü bir yarışa katılmanıza olanak tanıyacak. En prestijli markalardan araçlarla en yüksek profilli yarışlarda başarılı olmanıza yardımcı olmak için, NVIDIA DLSS 3 ve NIVIDIA Reflex arka planda çalışarak performansınızı hızlandıracak ve yarış deneyiminizi daha tepkisel hale getirecek.

Arabalardan pek hoşlanmıyorsanız endişelenmeyin. Sumo Digital ve Secret Mode’un geliştirdiği DeathSprint 66‘da ayaklarınızın üzerinde hızla koşabilirsiniz. Bu oyun, yüksek hızda koşu ile ölümcül engelleri ve sert yetenekleri birleştiriyor. 12 Eylül’de çıkacak olan bu 8 oyunculu PvP koşu yarışları, sizi aşırı zorluk derecesine sahip parkurlarda ve eğlencenin sınırlarında bir mücadeleye sokacak. Koşun, zıplayın, kayın ve kayarak ölümcül parkurlardan geçin. DLSS Süper Çözünürlük, ilk günden itibaren destek sağlayarak yüksek hızlı yarışlarda kare hızınızı artırmanıza imkan tanıyacak. Eğer kare hızlar zaten yüksekse, DLAA teknolojisi sayesinde görüntü kalitesini maksimuma çıkarabilirsiniz.

Son olarak, Evil Raptor ve PLAION’un geliştirdiği 3D aksiyon-macera platform oyunu Akimbot‘ta, robot ordularını alt edebilir, uzay gemileriyle uçabilir, araç kullanabilir ve evreni yaklaşan felaketten kurtarma misyonunda kendi yolunuzu çizebilirsiniz. GeForce RTX oyuncuları, Akimbot’a girdiğinde NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLAA ve NVIDIA Reflex desteği sayesinde en iyi deneyimi elde edecekler.

Unutmayın, daha birçok oyun için DLSS entegrasyonları yakında geliyor. Yeni DLSS ve RTX başlıklarının güncel listesi için düzenli olarak linke tıklayın ve 600’den fazla RTX destekli oyun ve uygulamanın tam listesini görmek için buraya göz atın.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com