Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 7 Eylül 2024 64 Görüntüleme

Yaz bitmedi, Jolly’nin son dakika fırsatlarını kaçırmayın!

Yaz tatili fırsatlarını kaçırdım diye üzülmeyin! Jolly’nin Ege ve Akdeniz sahillerinde sunduğu cazip son dakika fırsatlarıyla yaz keyfi devam ediyor. Sonbaharın yaklaştığı bu günlerde, hala denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. %50’ye varan indirimler, avantajlı ödeme seçenekleri ile hayalinizdeki tatili ertelemeyin, yerinizi hemen Jolly’den ayırttın.

“Tatil bir ihtiyaçtır” diyen ve herkesin tatil yapması için özel fırsatlar hazırlayan Jolly’de, % 50’ye varan indirim fırsatları sizleri bekliyor. Jolly ile Ege ve Akdeniz’in birbirinden güzel otellerinde geçireceğiniz tatilinizin, %25’ini şimdi ödeyip kalanını tatilden hemen önce vade farksız 9 taksit imkanı ile de tamamlayabilirsiniz. Üstelik kesintisiz iptal hakkı ile de tatiliniz tam anlamıyla güvence altında. Bonus’a özel 7500 TL’ye varan Bonus fırsatı ise devam ediyor.

Jolly, yaz fırsatları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak üzere jollytur.com, Jolly mobil uygulaması, 444 0 644 no’lu çağrı merkezi, yetkili acenteleri ya da Jolly merkez ofislerine davet ediyor!

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com