Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 7 Eylül 2024 76 Görüntüleme

Antalya’da Otilia rüzgarı esti

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 3. Uluslararası Foodfest Antalya Gastronomi Festivali kapsamında dünyaca ünlü şarkıcı Otilia konser verdi.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, “Antalya’dan Dünya’ya” mottosuyla, bu yıl 3.sü düzenlenen Uluslararası Foodfest Antalya Gastronomi Festivali başladı. Festivalin ilk gecesinde dünyaca ünlü Romanyalı şarkıcı Otilia, Karaalioğlu Parkı’nda bulunan festival alanında, Antalyalılara müzik ziyafeti verdi. Antalyalılar konsere büyük ilgi gösterdi. DJ Mert Aydın’ın da sahnede eşlik ettiği sanatçı, seslendirdiği Türkçe şarkılarla da hayranlarına sürpriz yaptı. 

10. YIL MARŞINI SÖYLEDİ

Otilia, gecede Antalyalılarla beraber 10. Yıl Marşını da söylerken, büyük coşku yaşandı. Yüz milyonlarca dinlenen dünyaca ünlü şarkısı “Bilionera” adlı şarkısını da seslendiren Otilia’ya, konser alanını olduran Antalyalılar danslarıyla ve telefon ışıklarıyla eşlik etti. Bazı şarkılarını seyircilerin arasında seslendiren Otilia, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

OTİLİA’DAN BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Nurettin Tonguç’un, Türkiye bayrağı ve Antalyaspor atkısı hediye ettiği Otilia, “ Muhittin Böcek Başkanıma teşekkür ederim” dedi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz ise sanatçıya plaket ve çiçek takdim etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com