Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 6 Eylül 2024 30 Görüntüleme

Samsung Internet sayesinde Galaxy kullanıcılarının çevrimiçi gizliliği koruma altında

Samsung Knox Günlükleri yazı dizisinin beşincisi, Galaxy kullanıcılarının web’de gezinti ve internete bağlanma sırasında güvende kalmak için atabilecekleri adımları konu alıyor.

 

Samsung’un Knox Günlükleri yazı dizisi kapsamında Samsung Internet ile çevrimiçi olduğunuz her yerde gizliliğiniz güvence altında” başlığıyla yayınlanan içeriğin tamamı aşağıdaki gibi:

“Çoğumuz her gün iş nedeniyle ya da oyun oynarken saatlerce internet kullanıyoruz. İster bir sonraki alışverişimiz için araştırma yapalım, ister önemli bir belge üzerinde çalışalım, çevrimiçi olduğumuz her durumun güvenli ve emniyetli olduğunu bilmek ve rahat olabilmek istiyoruz. Nerede olursanız olun, interneti daha güvenli bir şekilde kullanabilmeniz için sizi Samsung Galaxy ile koruyoruz.

 

Samsung Internet:

Samsung Internet, web’de gezinirken kullanıcı merkezli güvenlik ve gizlilik özellikleri sunar; gizliliğinizi korurken favori web sitelerinize özgürce girmenizi sağlıyor. Samsung Internet tarayıcısı altında, sizi ve çevrimiçi deneyiminizi güvende tutmaya yönelik birçok özellik geliştirdik..

 

Öncelikle tarayıcı, web deneyiminizi nasıl koruduğuna dair size kapsamlı bir genel bakış sunuyor. Bu bilgiler Hızlı Erişim sayfası aracılığıyla ulaşılabilen Gizlilik Panonuzda ayrıntılı olarak açıklanıyor. İstediğiniz zaman gizlilik tercihlerinize uyacak şekilde ayarlanabilen haftalık etkinliklerin ve ayarların ayrıntılı kaydına ulaşabilirsiniz. Bu bilgilere erişmek için tarayıcıya gidin, üç çizgi simgesine dokunun ve Gizlilik’i seçin.

 

Samsung Internet, ekstra güvenlik için Gizli Mod özelliği sayesinde kişisel ortamlar da yaratabilir. Bu çözüm, cihazınıza erişimi olabilecek kimselerden saklamak istediğiniz bir sürpriz hediye için alışveriş yaparken kullanışlı olabilir. Samsung Internet’teki bu seçenek, normalde yaşadığınız web tarama deneyiminin aynısını ekstra gizlilik ve korumayla sunar. Gizli Mod’da ziyaret ettiğiniz web sitelerinin çerezleri ve tarama geçmişi, Gizli Mod sekmelerinizin tümü kapatılır kapatılmaz telefonunuzdan silinir. Sayfaları ve yer imlerini kaydedebilirsiniz, ancak kaydettiğiniz her şey yalnızca Gizli Mod’dayken görünür. Bu özelliği kullanmak için Samsung Internet’te ana ekranda, açık sayfalarınızı yönetebileceğiniz alt kısımdaki Sekme Yöneticisi simgesine dokunun. “Gizli modu aç” öğesine dokunarak Gizli Modu etkinleştirin.

 

Samsung Internet > Sekme Yöneticisi simgesi > Gizli modu aç

 

Samsung Internet, varsayılan olarak açık bir özellik olarak, yapay zeka destekli Akıllı İzleme Önleme işlevi de sunuyor.  Bu özellik, çerezleri ve kişisel bilgilerinizi izlemeye çalışan üçüncü tarafları engellemeye yardımcı olur ve web siteleri arasında gezinirken izleyicilerin bu özelliği aşmak için teknikler kullanmasının önüne geçiyor. Akıllı İzleme Önleme ayrıca siz bir URL yazarken varsayılan olarak daha güvenli bir HTTPS ayarını seçmenizi sağlar ve gizlenmiş izleyicilerle iş birliği yapılan durumları tespit edip bunlara karşı koruma sunuyor. Akıllı İzleme Önleme özelliğini kullanmak için Samsung Internet içindeki Gizlilik Panosuna gidin ve Akıllı İzleme Önleme özelliğine dokunun.

 

Samsung Internet > Gizlilik panosu > Akıllı İzleme Önleme

 

Tüm bunların yanında, Samsung Internet’te reklam engelleyicileri etkinleştirmek de mümkün. İnternette gezinirken daha sorunsuz bir deneyim yaşamak için kurtulmak istediğiniz reklamlarla karşılaşabileceğinizin farkındayız. Bu nedenle üçüncü taraf reklam engelleyicileri indirmenize imkan tanıdık. Samsung Internet tarayıcısını kullanırken reklamları engellemek için, Samsung Internet uygulamasını başlatın ve reklam engelleyicileri seçmeden önce üç çizgi simgesine (menüye) dokunun. Burada, aralarından seçim yapabileceğiniz ve indirebileceğiniz bir dizi reklam engelleyici önerdik.

 

Samsung Internet > menü > reklam engelleyiciler

 

Samsung Galaxy cihazınızla, interneti nerede ve ne zaman kullandığınızla ilgili endişe duymanıza gerek kalmaz. Sizin için her şeyi düşündük ve nerede olursanız olun çevrimiçi deneyiminizi yaşarken sizi koruyacak önlemler aldık.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com