Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 5 Eylül 2024 83 Görüntüleme

Refik Gür Sokak Basketbolu Turnuvasının Şampiyonları Belli Oldu

İnegöl Belediyesi’nin Zaferden Kurtuluşa etkinlikleri kapsamında düzenlediği Refik Gür Sokak Basketbolu Turnuvası tamamlandı. 4 gün süren ve 5 ayrı kategoride yapılan turnuvada 35 takımda 150 sporcu toplam 68 maç oynadı. Kendi kategorilerinde şampiyonluğa ulaşan takımlara kupaları düzenlenen törenle verildi.

İnegöl Belediyesi’nin Zaferden Kurtuluşa etkinlikleri kapsamında düzenlediği ve 1 Eylül Pazar günü startı verilen Refik Gür Sokak Basketbolu Turnuvası 4 Eylül Çarşamba akşamı tamamlandı. 5 kategoride 35 ayrı takımın mücadele ettiği turnuva büyük çekişmelere sahne oldu. Her gün 15’i aşkın müsabakanın oynandığı turnuvada toplam 150 oyuncu yeteneklerini sergilerken, turnuvanın final müsabakaları Çarşamba akşamı gerçekleştirildi. Finalde kendi kategorilerinde şampiyonluğa uzanan takımlar ile ilk 3’te yer alan takımlara kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

ÇOK KEYİFLİ MÜSABAKALAR İZLEDİK

Turnuvanın kupa töreni final maçlarının ardından Belediye Spor Salonunda düzenlendi. Final müsabakalarını izleyen Belediye Başkanı Alper Taban, kupa takdimi öncesi salondaki vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Başkan Taban, “Turnuva boyunca çok keyifli müsabakalar izledik. Öncelikle organizasyonda yer alan sporcu kardeşlerimizi kutluyorum. Biz bu organizasyonu 30 Ağustos Zafer Bayramından başlayarak 6 Eylül İnegöl’ün kurtuluşuna kadar süren Zaferden Kurtuluşa etkinliklerimiz kapsamında düzenledik. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı bu vesileyle bir kez daha kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, bu uğurda can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.

KAYBEDENİ OLMAYAN TURNUVA

Zaferden Kurtuluşa etkinlikleri kapsamında hem kültür sanat hem sportif etkinlikler olduğunu hatırlatan Başkan Taban, “Bu akşam da spor organizasyonlarımızdan biri olan Refik Gür Sokak Basketbolu turnuvamızın finalindeyiz. 4 gündür devam ediyor turnuvamız. Bu bir turnuva ama kaybedeni yok. 35 dolayında takımın yarıştığı, 150 sporcunun yer aldığı bir organizasyon. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşma sonrası takımlara kupaları takdim edildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com