Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 5 Eylül 2024 42 Görüntüleme

Konya Büyükşehir Yaz Spor Okullarında Futbol ve Voleybol Turnuvalarının Finalleri Yapıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 28 ilçede yürütülen spor okullarında yaz döneminde yapılan voleybol ve futbol turnuvalarında kazananlar ödüllendirildi.

“Spora Erişimi Olmayan Çocuk Kalmasın” sloganıyla Konya’nın merkez dışındaki 28 ilçesinde faaliyetlerini gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okullarında voleybol ve futbol branşları için Konya’da final müsabakaları yapıldı. 

Finali Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisleri’nde yapılan voleybol turnuvasına 100 öğrenci katılım sağladı. Heyecanlı karşılaşmalara sahne olan turnuvayı Bozkır şampiyon olarak tamamladı. İkinci sırada Karapınar, üçüncü Seydişehir oldu.

Futbol turnuvasının finalleri ise Yazır Halı Saha’da yapıldı. 125 öğrencinin katılımıyla düzenlenen futbol turnuvasında Doğanhisar birincilik elde etti. İkinci Ilgın (Argıthanı), üçüncü ilçe ise Bozkır oldu.

Turnuvalarda dereceye giren takımlara düzenlenen törenle ödülleri teslim edildi.

Turnuvalara katılan öğrenciler de karşılaşmaların çok heyecanla geçtiğini belirterek, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

KONYALI ÇOCUKLAR YAZ-KIŞ SPORLA İÇ İÇE

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren spor okulları yaz ve kış dönemi olmak üzere öğrencilere hizmet veriyor. 

Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Okulları, 28 ilçede 24 farklı branş ve 56 spor tesisinde, alanında uzman 107 spor eğitmeni ile bugüne kadar 56 bin 500 çocuğu sporla buluşturdu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com