Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 5 Eylül 2024 53 Görüntüleme

Gençlere 94 ülkeyle ticaret fırsatı

Genç girişimcilerin, ürettikleri ürünün ticarileşmesi, ciroya dönüşmesi noktasında zorluklar yaşadığını belirten Genç MÜSİAD Başkanı Cahit Ertemel, MÜSİAD üyesi olsun ya da olmasın, 18-30 yaş arası tüm gençlere 94 ülkeyle ticaret yapma fırsatı sunduklarını söyledi. 

Cahit Ertemel, yaptığı açıklamada, Genç MÜSİAD’ın ulusal ve uluslararası bağlantıları hakkında şu bilgileri verdi: 

BU ÇATI ALTINDA ZARAR ETMEZSİNİZ” 

“Genç MÜSİAD, gençlerin iş dünyasına yönelik talebinin olduğu her noktada var. Gençlerin iş dünyasındaki bütün pozisyonlarına cevap veren bir mekanizmayız. Henüz üniversitede okuyan girişimciye de sanayide aktif üretim yapan girişimciye de hizmet sunuyoruz. 

İş dünyasında yaptığınız bir hata, bir zarar, kar kaybına neden oluyor. Bu çatı altında böyle bir hatayı yapmıyorsunuz ve zarar etmiyorsunuz. 

GENÇLERE ULUSLARARASI BAĞLANTILAR 

Gençler uluslararası networke ulaşmada zorlanıyor. Ürettikleri ürünün ticarileşmesi, ciroya dönüşmesi noktasında zorluklar yaşıyor. Bu iki noktada MÜSİAD olarak çok güçlüyüz. 30 yılı aşkın iyi bir kurumsal hafızaya sahibiz. Bir girişimcilik merkezi açarak bu imkanları gençlere yansıtmak istedik. Ürününün prototipini yapmış genç girişimci arkadaşlarımızı Türkiye’de 81 il ve 94 ülkedeki MÜSİAD networküyle buluşturmak istiyoruz. MÜSİAD üyesi olsun ya da olmasın tüm gençleri, hiçbir karşılık beklemeden, ulusal ve uluslararası pazarlara ulaştırıyoruz.  

KOLLEKTİF GİRİŞİMCİLİK HAREKETİ 

Ticaretini artırmak isteyen, ürününü yeni pazarlara çıkarmak isteyen bütün genç girişimci arkadaşlara hizmet veriyoruz. MÜSİAD finansman, lojistik, bürokratik… tüm engelleri kaldırıyor. 

Biz, birlikte hareket etmenin çarpan etkisi yaptığını gördük. Bu yüzden kollektif girişimcilik eksenli bir hareketi ilan ettik. 18-30 yaş arası tüm genç girişimcileri bu harekete katılmaya davet ediyoruz.” 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com