Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 5 Eylül 2024 32 Görüntüleme

Çankaya Belediyesi’nin uygun fiyat ve çağdaş eğitim anlayışıyla bir marka haline gelen gündüz bakımevlerinde yeni dönem başladı

Baştan sonra bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan 15 kreşte, minikler için 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk zili çaldı.

Çankaya Belediyesi, okul öncesi eğitim verdiği gündüz bakımevlerinde tadilat, temizlik ve bakım çalışmalarını tamamlayarak 2024-2025 eğitim dönemine başladı. Piyasa koşullarına göre uygun fiyat ve çağdaş eğitim anlayışıyla hizmet veren Çankaya Belediyesi gündüz bakım evleri,  kapasitesini artırarak okul öncesi eğitime devam ediyor. Yeni dönemde yüzlerce çocuğa kucak açan Belediye, bünyesinde yer alan 15 kreşiyle yaklaşık 2 bin çocuğa daha çağdaş ve iyi koşullarda eğitim alabilmelerine imkan sağlıyor.

2024-2025 yılı takvimi de belirlenen Çankaya’nın kreşlerinde, 3 yaş grubu öğrencileri uyum haftası için ders başı yaparken; 4,5 ve 6 yaş grubu öğrencileri 9 Eylül’de eğitime başlayacak.
 

GECE KREŞİ PROJESİ BAŞLIYOR
Yeni dönemde Çankaya Belediyesi, gece çalışmak zorunda olan aileler için yeni bir projeyi de hayata geçiriyor. Gündüz bakımevleriyle; 15 kreşte hafta içi 07.30-17.30 saatleri arasında 2 bin çocuğa hizmet veren Çankaya Belediyesi, Maltepe Gündüz Bakımevi’nde gece bakımevi hizmetine başlayacak. Gece bakımevi 36-72 aylık çocuklar için pazar günleri hariç 19.00 – 07.00 saatleri arasında hizmette olacak.  
 

CUMHURİYET BİREYLERİ OLARAK BÜYÜYORLAR
Çankayalıların, Gündüz Bakımevlerine yoğun talep gösterdiğini belirten Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, kreşlerde herkes için ulaşılabilir, eşit ve kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi. Yaklaşık 2 bin minik öğrenciye okul öncesi eğitim verdiklerini kaydeden Güner, “Amacımız çocuklarımızı bilimin ve aklın ışığına yönlendirmek. Beş yılda 10 yeni kreş açmayı planlıyoruz. Ülkemizdeki en kapsamlı ve en kaliteli kreş hizmetini veriyoruz. Çocuklarımızı bilimle, sanatla, felsefeyle, sporla ve farklı kültürlerle tanıştırarak büyütüyoruz. İnanıyorum ki, kreşlerimizde ilk eğitimlerini alan çocuklarımız iyi yetişmiş Cumhuriyet bireyleri olacak ve ülkesine hizmet edecek. Böyle bir hizmeti vermekten mutlu ve gururluyuz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Korfbol heyecanı sona erdi

Korfbol heyecanı sona erdi

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com