Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 5 Eylül 2024 53 Görüntüleme

Başkan Muhittin Böcek Elmalı’da Haluk Levent konserine katıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 672. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı. Elmalı’nın önemine değinen Başkan Böcek, “Elmalımızın 60 mahallesinde 5 yılda yapmamız gereken ne varsa yaptık. Bir 5 yıl daha sizlerin emrinde olmaya, Elmalımız için azimle gururla çalışmaya devam edeceğim” dedi. 

 

Türk’ün ilk er meydanı Elmalı’da bu yıl 672’ncisi gerçekleştirilecek olan Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri, Haluk Levent Konseri ile başladı. Elmalılıların yoğun ilgi gösterdiği geceye Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 

“HEMŞEHRİLERİMİZİN EMRİNDEYİZ”

Elmalı’da olmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Elmalı’nın kadim bir şehir olduğunu söyledi. Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ile birlikte Elmalı için çalıştıklarını söyleyen Başkan Böcek, “Elmalımızın 60 mahallesinde 5 yılda yapmamız gereken ne varsa yaptık. Halil kardeşimle beraber bundan sonra da azimle, gururla 5 yıl da sizlerin emrinde olmaya devam edeceğiz. Oy veren vermeyen bütün hemşehrilerimizin emrindeyiz. Biz demokrasi inancımızla herkese sahip çıkacağız. 5 yıl sizlerle beraber iyi günümüzde kötü günümüzde sizlerle beraber olacağız” dedi. 

HALUK LEVENT ŞARKILARIYLA COŞTURDU

Gecede konser veren Haluk Levent şarkılarını Elmalılılar ile birlikte seslendirdi. Haluk Levent konser sırasında sık sık sahneden inerek seyircilerin arasına gitti. Levent, hem esprileri hem de şarkılarıyla Elmalı halkının gönlünü fethetti. Anadolu Rock’ının sevilen ismi Haluk Levent gecede sevilen şarkılarının yanı sıra marşlar da seslendirdi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com