Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 4 Eylül 2024 61 Görüntüleme

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, Faber-Castell’in düzenlediği okula dönüş lansmanına katıldı

Adel/Faber-Castell CMO’su Murat Büyükkucak ev sahipliğinde ve ünlü oyuncu Ceyda Düvenci moderatörlüğünde gerçekleşen lansmanda Faber-Castell’in yepyeni okula dönüş kampanyası “Faber’in Var Mı?” duyuruldu. Etkinlikte, kırtasiye ürünlerinin çocuk sağlığına etkisi, ürün gamı ve güvenliği gibi birçok konuya değinilirken, Taş Kağıt Makas Atölyesi tarafından çocuklara özel aktiviteler düzenlendi. 

Kalem ve yazım gereçleri alanında 263 yıllık geçmişe sahip olan Faber-Castell, okula dönüş lansmanını gerçekleştirdi. 3 Eylül Salı günü Feriye’de yoğun bir katılımcı sayısıyla gerçekleşen etkinliğin moderatörlüğünü ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, ev sahipliğini ise Adel/Faber-Castell CMO’su Murat Büyükkucak üstlendi. Ürün güvenliği başta olmak üzere, kırtasiye ürünlerinin çocuk sağlığına etkisi ve yaratıcılık gibi birçok konudan bahsedilen lansmanda “Faber’in Var Mı?” kampanyasının reklam filmleri izletildi. Çocuklara özel olarak Taş Kağıt Makas atölyesinin düzenlediği “Okul Çantam İçin Çanta Aksesuarı Tasarlıyorum Atölyesi” ile çocuklar yaratıcılıklarını konuştururken keyifli vakit geçirdiler.

Okula dönüş lansmanının moderatörlüğünü yapan yetenekli oyuncu Ceyda Düvenci, etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Her yıl okula dönüş dönemi bizim için çok heyecan verici oluyor. Hem Melisa hem de Ali kırtasiye ürünlerini özellikle de rengarenk kalemleri ve pastel boyaları çok seviyor. Hal böyle olunca kırtasiyelerde birlikte bolca vakit geçiriyor ve ürünleri incelemeyi çok seviyoruz. Bugünkü Faber-Castell okula dönüş lansmanımızda ürün güvenliği, ürün kalitesi ve ürün çeşitliliği gibi ana konulardan bahsettik. Tabii, konu çocuklarla ilgili olunca sağlık ve güvenlik en önemli nüansların başında geliyor. Çocuklarımızın sağlığını tehlikeye atmamak adına ürün güvenliği ve kalite testlerinden geçen ürünleri tercih etmeyi çok önemli buluyorum. Faber-Castell de bu alanda ince eleyip sık dokuyarak başarılı bir süreç yönetmesi sebebiyle güvenilir bir marka bizim için. Bu etkinlik vesilesiyle de herkes için çok güzel bir okul dönemi diliyorum.”

 

Adel/ Faber-Castell CMO’su Murat Büyükkucak ise ev sahipliği yaptığı etkinlikte; “Okula Dönüş lansmanımızda özellikle minik misafirlerimizle buluşmak çok keyifliydi. 263 yıllık bir geçmişe sahip olsak da Faber-Castell olarak her okula dönüş döneminde aynı heyecanı yaşıyoruz. “Kendi çocuklarımıza kullandırmayacağımız hiçbir ürünü piyasaya sunmuyoruz” mottosu ile yılda ortalama 10 bin ürün güvenliği testi ve 30 bin ürün kalitesi testi gerçekleştiriyoruz. Sorumlu üretim yaklaşımını benimseyen ve ürün güvenliğini üretim süreçlerinin merkezine alan bir şirket olarak, bugün bu etkinlikte hem en önemli sorumluluklarımızdan biri olan ürün güvenliği konusundaki endişeleri dile getirip bu konuda farkındalık yarattık hem de yeni kampanyamız “Faber’in Var Mı?”nın reklam filmlerini misafirlerimizle izledik. Anlık aldığımız güzel reaksiyonlar beni ve ekibimi çok mutlu etti. Adel / Faber-Castell olarak, her zaman çocukların yaratıcılığını destekleyen ürünler sunmaya ve bu değerleri yaymaya odaklandık. İstiyoruz ki çocukların aklına gelen o kıvılcımlar sönmesin, büyüsün ve hayallerini oluştursun. Bu yüzden ürün güvenliğine ve sürdürülebilirliğe çok önem veriyoruz. Çünkü, çocuklarımızın sadece bugününü değil geleceğini de düşünüyoruz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com