Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 4 Eylül 2024 51 Görüntüleme

Nothing, akıllı telefon ve kulaklık pazarında en hızlı büyüyen marka oldu

Teknoloji pazarına yönelik global araştırmalar gerçekleştiren Canalys şirketi, 2024 yılının ikinci çeyreğine ve yarıyılına dair raporunu yayınladı. Raporda, Nothing’in yükselen satış grafiği öne çıkarken rakiplerine oranla hem akıllı telefon hem de kablosuz kulaklık kategorilerinde en hızlı büyüyen marka oldu. 

 

Londra merkezli şirket Nothing, akıllı telefon pazarında 2023 yılına kıyasla 2024’ün 2. çeyreğinde yıllık yüzde 693, 2024’ün ilk yarısında da yüzde 246 yıllık büyüdü. 

 

5 ülkede  en hızlı büyüyen akıllı telefon markası

2024 yılının ilk yarısında 2023 yılının aynı dönemine kıyasla Birleşik Krallık, Japonya, Hindistan, Suudi Arabistan ve İtalya’da en hızlı büyüyen akıllı telefon markası da Nothing oldu. Bu başarının arkasında şirketin inovatif tasarıma sahip akıllı telefonları Nothing Phone (1), Nothing Phone (2) ve Nothing Phone (2a) yatıyor.  

 

Kulaklık pazarında ise Nothing, 2024 yılının yarısına bakıldığında rakiplerinin önüne geçti. Şirket, 2024 yılının 2. çeyreğinde yıllık yüzde 769 büyürken, geçtiğimiz seneye oranla 2024’ün ilk yarısında yüzde 331 yıllık büyüme gerçekleştirdi. Ayrıca Nothing, kablosuz kulaklık pazarında 2024’ün 2. çeyreğinde, Fransa, ABD, İspanya, İtalya ve Hollanda’da en hızlı büyüyen tedarikçi oldu.

 

Nothing CEO’su Carl Pei, başarıyla alakalı olarak, “Nothing’in akıllı telefonlar ve kablosuz kulaklık pazarında dünyanın en hızlı büyüyen markası olduğunu paylaşmaktan büyük bir heyecan duyuyorum. Ekibimle gurur duyuyorum ve bundan sonraki başarıları sabırsızlıkla bekliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com