Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 4 Eylül 2024 35 Görüntüleme

Acer, 600 Hz’e Kadar Yenileme Hızı Sunan “Ultra Hızlı” Nitro Monitörlerini Tanıttı

Acer bugün, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden ve çok çeşitli uygulamalara elverişli yeni Nitro oyun ve akıllı monitörlerini tanıtarak ekran portföyünü genişletti. 

Acer, yeni Nitro oyun monitörlerini, 600 Hz’e kadar çıkan yenileme hızlarıyla beraber yüksek çözünürlükler sunan performansları sayesinde pazarın bugünkü en hızlı modelleri arasına sokmayı başarıyor. Bu monitörler ayrıca, 0,1 ms’ye kadar düşen hızlı tepki süreleri ve sorunsuz, yırtılmasız bir oyun deneyimi için AMD FreeSync™ Premium teknolojisiyle geliyor.

Hem yeni Nitro monitörler hem de yeni Acer akıllı monitörlerin her biri, entegre WebOS platformu, ekran yansıtma teknolojisi ve Wi-Fi ve Bluetooth desteği gibi özellikleriyle kullanıcıların cihazlardan doğrudan içerik stream ettikleri anlarda veya çalışırken kullanım rahatlığı ve pratikliği artırıyor. 

 

Durdurulamayan Nitro “Ultra Hızlı” Ekranlar 

Yeni Nitro oyun monitörleri, bir sonraki seviyeye geçmek isteyen, daha iyi oyun deneyimi düşleyen, ek özellikler ve kapsayıcı bir atmosfer arayan oyuncuları hedefliyor. İki adet 27 inç ve bir adet 24 inç ekran büyüklüğüne sahip AMD FreeSync Premium uyumluluğu sunan monitörler, ekran titremesini ve yırtılmayı en aza indirerek daha akıcı kareler sağlıyor. Bu “Ultra Hızlı” monitörler, yüksek çözünürlüklü paneller, son derece hızlı yenileme hızları ve çarpıcı tepki sürelerini bir araya getirerek üst düzey performans sunuyor. 

600 Hz yenileme hızı ve 0,1 ms G-to-G (Griden Griye) tepki süresi ile piyasada bulunan en hızlı oyun ekranlarından biri olan 24 inç Nitro XV240 F6, FHD çözünürlüklü bir monitör olarak karşımıza çıkıyor. Monitör, etkileyici parlaklık ve renk üretimi sağlamak için VESA DisplayHDR™ 400 sertifikasıyla beraber yüzde 95 DCI-P3 renk gamını destekliyor.

520 Hz yenileme hızına sahip FHD (1920×1080) IPS paneli ve griden griye 0,5 ms tepki süresi ile 27 inçlik oyun monitörlerinden biri olan Nitro XV270 F5; bu özellikleriyle oyuncuları aksiyonun tam ortasına taşıyor. HDR10 sertifikalı ekran, 400 nit’lik en yüksek parlaklık değeri ve 100.000.000:1 dinamik kontrast oranı ile olağanüstü renkler ve kareler sunuyor.

Son olarak, en yeni oyun ekranlarından biri olan Nitro XV270U F5, 27 inçlik WQHD (2560×1440) IPS ekranı, 500 Hz yenileme hızı ve 0,5 ms griden griye tepki süresi ile dikkat çekiyor. Monitörün HDR10 ve yüzde 99 sRGB renk gamı desteği, 250 nit parlaklık ve 100.000.000:1 kontrast oranı ile bir araya geldiğinde cihaz, her türlü oyun ortamında bulanıklıktan uzak görüntüler, olağanüstü renk üretimi ve gerçekçi sahneler sunuyor. Tüm Nitro monitörler, en yeni oyun konsollarında WQHD çözünürlük desteği için bir HDMI ve bir DisplayPort bağlantı noktası ile birlikte geliyor.

Acer ve Nitro Akıllı Monitörlerle Hepsi Bir Arada Ekran Deneyimi 

Acer’ın yeni akıllı monitörleri, kullanıcıların bir dizüstü bilgisayar açmadan veya başka bir cihaza bağlanmadan kolayca internette gezinebilmesi, çalışabilmesi ve oyun oynayabilmesi için entegre WebOS ile birlikte geliyor. WebOS, aynı anda birden fazla görev yürütme, akıcı içerik oynatma, kesintisiz kullanıcı arayüzü navigasyonu ve içerik yönetimi sağlıyor. Cihazlar aynı zamanda Wi-Fi ve Bluetooth desteği, kablosuz ekran yansıtma için Airplay ve Miracast ve ek internet bağlantı seçenekleri için bir RJ45 portu gibi kullanıcı dostu özelliklere de sahip. 

31,5 inçlik Acer CS322QK akıllı monitör, evden çalışanlar veya içerik stream etmekten keyif alan kullanıcılar için harika bir seçenek. Bu 4K UHD IPS monitör, yüzde 98 DCI-P3 renk gamı desteği, HDR10 video standardı ve 350 nit parlaklık değeri ile bireysel veya tüm aileyi içine alan izleme deneyimleri için kapsayıcı ve etkileyici bir görsel deneyim sunuyor. 

27 inçlik Nitro GS272U akıllı monitör, WQHD (2560×1440) çözünürlükle 180 Hz’e kadar yenileme hızını buluşturarak sınıfındaki diğer akıllı monitörlerden sıyrılıyor ve mükemmel bir oyun arkadaşı haline geliyor. Her iki akıllı ekranda da HDMI ve DisplayPort bağlantı noktalarının yanı sıra USB Type-C bağlantısı da yer alıyor ve kullanım kolaylığı ve işlevselliği artırıyor.

 

Fiyat ve Bulunabilirlik

 

Nitro XV240 F6 monitör EMEA bölgesinde 2025 yılı birinci çeyreği itibariyle 899 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

 

Nitro XV270U F5 monitör EMEA bölgesinde 2025 yılı birinci çeyreği itibariyle 799 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

 

Nitro XV270 F5 monitör 2025 yılı birinci çeyreği itibariyle 699 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

 

Acer CS322QK akıllı monitor EMEA bölgesinde 2024 yılı dördüncü çeyreği itibariyle 899 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

 

Nitro GS272U M akıllı monitör EMEA bölgesinde 2025 yılı birinci çeyreği itibariyle 599 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Trafik levhaları yenileniyor

Trafik levhaları yenileniyor

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com