Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 2 Eylül 2024 62 Görüntüleme

OPPO, A serisi ile yeni eğitim döneminde öğrencilerin tercihi olmaya hazır

Şiddetli darbe ve yüksek standartlarda diğer dayanıklılık testlerini kapsayan en üst düzey MIL-STD 810H sertifikasına sahip OPPO A60 ve 50 MP AI kamerası, 5000mAh bataryası, 33W SUPERVOOCTM hızlı şarj özelliğine sahip OPPO A38, yeni okul sezonunda öğrencilerin tercihi olmaya aday.

 

OPPO, okulların yeni eğitim döneminde üst düzey dayanıklılık testlerinden geçen, ıslak dokunma özelliğine sahip olan A60 ve 50 MP AI kamerası, uzun dayanıklılığıyla dikkat çeken 5000mAh bataryası, 33W SUPERVOOCTM hızlı şarj özelliği bulunan A38’i öğrencilerin beğenisine sundu. 950 nit Ultra Parlak Ekran ve IP54 derecesi ile su sıçramalarına karşı hassasiyet özelliğiyle gelen OPPO A60 ile 33W SUPERVOOCTM hızlı şarj desteği, 50MP AI kamerası ve MediaTek Helio G85 işlemcisiyle güçlendirilen OPPO A38 öğrencilerin ilk tercihi olmaya aday. 

 

OPPO A60 ile bir adım önde

 

Kendi fiyat aralığında bir akıllı telefona ilk kez Islak Dokunma özelliğini getiren ve IP54 derecesi olan ultra dayanıklı OPPO A60, 45W SUPERVOOCTM Hızlı Şarj ve uzun ömürlü 5.000 mAh bataryası ile öğrencilere günlük kullanım ve eğlence için sorunsuz ve kararlı bir performans sunuyor. 30 dakika içinde yüzde 50’ye kadar şarj olabilen A60 daha az şarj ile daha uzun kullanım süresi sağlıyor. Ayrıca dört yıla kadar kullanım için en iyi durumda kalacak şekilde üretilen pili ve telefon kullanım alışkanlıklarına göre şarjı optimize ederek pilin erken yaşlanmasını önleyen Akıllı Şarj özelliği ile öğrenciler A60’ın keyfini daha uzun süre çıkarmaya devam edebiliyorlar.

 

Sadece 7.68 mm kalınlığında ve yaklaşık 186 g ağırlığında olan OPPO A60, yeni ultra parlak yüksek yenileme hızına sahip 6.67 inç ekranıyla güneş ışığı altında 950 nit tepe parlaklığına kadar akıcı görüntüleme sağlıyor. Çift stereo hoparlörler ile donatılan OPPO A60 zengin ve güçlü bir ses deneyimi sunuyor ve Ultra Ses Modu sayesinde hoparlörün sesini yüzde 300 oranında artırarak gürültülü ortamlarda bile zil seslerinin net duyulmasını mümkün kılıyor.

 

OPPO A60’ın ColorOS 14’ün Trinity Motoru, gelişmiş bilgi işlem performansı ile donanım bilgi işlem kaynaklarının zamanlamasını iyileştirerek akıcılık ve kararlılığı artırırken donanım ve yazılım yükseltmeleri sayesinde OPPO’nun 48 Aylık Akıcılık Koruma testini geçerek telefonun en az dört yıllık düzenli kullanımda uzun süreli performans sunuyor. Ayrıca 6nm Snapdragon® 680 Mobil Platformu ise önceki nesil telefonlara göre performansta yüzde 10 artış sağlayarak güç tüketimini de azaltıyor.

 

Göz alıcı bir görüntü deneyimi sunan 50MP Ultra Net Ana Kamera, 2MP Portre Kamerası ve 8MP Selfie Kamerasıyla donatılan OPPO A60, Portre Modu, AI Portre Rötuşlama ve Çift Açılı Video gibi özelliklerle sadece birkaç dokunuşla keskin ve doğal portreler ile etkileyici videolar çekilmesine imkan sağlıyor.

 

Estetik ve performans OPPO A38’de buluşuyor

 

Öğrencilerin pil sorununa çözüm getiren OPPO A38, 5000mAh bataryası ve 33W SUPERVOOCTM ile hızlı şarj özelliği sunarak günlük ihtiyaçları karşılayabiliyor. IP54 toz geçirmez ve IPX4 su geçirmez derecesiyle dayanıklılığı da ön planda tutan ve 36 Aylık bir dizi zorlu testten geçirilen A38, 3 yıllık günlük kullanımdan sonra ortalama yüzde 10’dan daha az eskime oranı ile öğrencilere uzun süre sorunsuz deneyim sağlıyor. 

 

MediaTek Helio G85 platformuyla güçlendirilen OPPO A38, 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi sunuyor ve yüksek performans için RAM Genişletme teknolojisini destekliyor. Cihazın ekranı, Yüksek Parlaklık Modu’nda 720 nit’e kadar parlaklık sağlayarak güneş ışığında bile içeriğin net bir şekilde görüntülenebilmesine imkan sağlayan A38, 190 gr ağırlığı ve 8.16 mm kalınlığı ile günlük hayatta öğrencilere kullanım kolaylığı sağlıyor. OPPO A38’in herhangi bir bozulmaya neden olmadan sesi yüzde 300’e kadar artırabilen Ultra Ses Modu özelliği ise yüzde 100 ses seviyesine kıyasla ortalama 4,7 dB daha fazla ses performansı ile öğrencilere sürükleyici bir ses deneyimi sunuyor.

 

OPPO A38, daha fazla ayrıntıyı yakalayan ve genel fotoğraf kalitesini iyileştiren 50MP AI Kamera ve 2MP derinlik kamerasıyla düşük ışık koşullarında bile net ve doğal görüntüler yakalayabiliyor. Nesneyi vurgulamak için arka planda etkileyici bokeh ışık noktaları sağlayarak Portre Modu’nu daha da ileri götüren A38 düşük ışık koşullarında bile net, doğal ve parlak görüntüler çekme imkanı sağlıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com