Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 2 Eylül 2024 73 Görüntüleme

Geyve Çocuklar Gibi Şendi

Geyve Belediyesi yaz tatilinin sonunda çocukların motivasyonunu arttırmak adına hafta sonu Geyve Cumhuriyet Meydanında çocuklar için Çocuk Şenliği düzenledi.

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız çocuklara ve gençlere dokunan projelerine devam ediyor. İlçede gençlerin eğitimini desteklemek adına Online Dershane ve 3 mahallede Semt Park’ının yapımına başlayan Geyve Belediyesi son olarak düzenlediği Çocuk Şenliği ile Geyveli çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

Geyve Çocuk Şenliği kapsamında Türkiye Jokey Kulübü Pony Club desteği ile Geyveli çocuklara at binme deneyimi kazandı, ayrıca alanda kurulan şişme oyun parkurları ile Geyveli çocuklar doyasıya eğlendi.

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız etkinlik alanını gezerek çocuklar ile sohbet etti. Çocuklar ve aileler düzenlenen Çocuk Şenliği için Başkan Yıldız’a teşekkürlerini ilettiler.  Başkan Yıldız yaptığı açıklamada; “Geyve Belediyesi olarak şehrimizin ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz. O sebeple projelerimize öncelikle çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatına dokunan projelerden başladık. Bu hafta sonu da Geyveli çocuklar doyasıya eğlensin diye Çocuk Şenliğini düzenliyoruz. Bu etkinliğe destekleri sebebiyle özellikle Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdar Adalı nezdinde tüm yönetici ve çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu şenliği geleneksel hale getireceğiz. Geyve’yi çocukların ve gençlerin şehri yapacağız.” Dedi.

31 Ağustos Cumartesi ve 1 Ağustos Pazar günü Geyve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Çocuk Şenliği eşsiz anların ardından sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com