Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 2 Eylül 2024 80 Görüntüleme

Başkan Altay Öğrencileri Bilgehanelere Kayıt Yaptırmaya Davet Etti

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehaneler güz dönemine hazır.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bilgehanelerin her dönem kendisini yenileyen ve geliştiren yapısıyla öğrencilerin ilgisini çeken kıymetli eğitim birimlerinden biri olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediyesi olarak Lise Medeniyet Akademileri, Genç KOMEK ve Bilgehaneler gibi eğitim birimiyle çocuklara ve gençlere destek olduklarını ifade eden Başkan Altay, “Konya merkez ve ilçelerimizde sayıları 25’e ulaşan Bilgehanelerimizde 10 bini aşkın öğrencimizle dolu dolu geçen bir yaz dönemini geride bıraktık. Yaz döneminin sona ermesinin ardından dört gözle güz dönemi kayıtlarını bekleyen öğrencilerimiz, milli ve manevi eğitimler, ders destek programları, sportif ve kültürel atölyeler, çeşitli etkinlikler, psikolojik danışmanlık ve rehberlik birim desteğiyle yeni döneme başlayacak. 4. Sınıftan 8. Sınıfa kadar tüm öğrencilerimizi, bugün başlayan ve 8 Eylül’e kadar devam edecek Bilgehane güz dönemi için başvuru yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU SEÇENEĞİ

Bilgehanelerde 8 Eylül’e kadar devam edecek güz dönemi kayıtları, detaylar, Bilgehane lokasyonları için “bilgehane.konya.bel.tr” internet sitesi ziyaret edilebiliyor. Bilgehanelerde yaz döneminden farklı olarak öğrencilere, okul saatleriyle uyumlu biçimde hafta içi ve hafta sonu seçenekleri sunuluyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com