Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 28 Ağustos 2024 81 Görüntüleme

Yolcu360’ın mobil uygulaması kazandırıyor

Araç kiralamayı ve uçak bileti satın almayı kolaylaştıran Yolcu360, tüm misafirleri için avantajlı fırsatlar içeren ‘Uygulamada İndirim’ ve ‘Yukarı Bak’ kampanyalarını başlattı.

 

26 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak ‘Uygulamada İndirim’ kampanyasında, mobil uygulama üzerinden araç kiralayacak misafirler için yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya yurt içi ve yurt dışında yapılacak 1-29 gün arası kiralamalarda geçerli. Bu kampanya fırsatını Yolcu360 misafirleri, yılbaşına kadar yapacakları araç kiralamalarda kullanabilecek.

 

Yine 2 Eylül tarihine kadar geçerli ‘Yukarı Bak’ kampanyasında ise mobil uygulama üzerinden alınacak uçak biletlerinde iç hatlarda 250 TL, dış hatlarda ise 500 TL indirim uygulanacak. Kampanya yurt içi ve yurt dışı uçak bileti satışlarında geçerli olacak.

 

Araç kiralamak ve uçak bileti satın almak için tek bir platform yeterli

 

Teknolojik altyapısıyla seyahat süreçlerini kolaylaştıran ve koşulsuz misafir memnuniyetine odaklanan bir seyahat platformu olan Yolcu360, kullanıcı dostu arayüzü ve geniş araç seçenekleriyle Türkiye’de araç kiralama denildiğinde ilk akla gelen marka. Yolcu360 ülkemizde 2 binin üzerinde noktada, dünyada ise 20 binden fazla noktada araç kiralama hizmeti sunuyor. 

 

Ayrıca dünyanın her yerinden Yolcu360 sistemine dahil edilen yüzlerce hava yolu şirketi sayesinde de tüm kullanıcılar bu hava yolları arasında karşılaştırma yaparak kendileri için en ideal uçuş ve fiyat seçeneğini üstelik 14 farklı dilde bulabiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com