Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 23 Ağustos 2024 50 Görüntüleme

İBB, İstanbul’un 11 bin 944 noktasında sınırsız internet hizmeti sunmaya devam ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentin yoğun olarak kullanılan alanlarında ücretsiz ve kota sınırı olmadan internet hizmeti sunmaya devam ediyor. 

 

İBB Wi-Fi meydanlar, şehir hatları vapurları, nostaljik tramvaylar, Busforus otobüsler, kütüphaneler yurtlar, Enstitü İstanbul İSMEK eğitim merkezleri, Beltur kafeleri, cadde, park, kültür merkezleri, spor merkezleri, toplu taşıma araçları ve kırsal mahalleler olmak üzere kentin 11 bin 944 noktasında hizmet veriyor. 

 

ALMAN, İTALYAN VE RUS TURİSTLER İBB Wi-Fi’Yİ TERCİH ETTİ  

Güçlendirilen altyapısı sayesinde kalitesi artırılan Wi-Fi hizmeti, İstanbulluların yanı sıra yabancı turistler tarafından da sıkça tercih ediliyor.  İBB Wi-Fi’yi kullanan yabancı ziyaretçiler arasında ise ilk sıralarda Almaya, İtalya, Rusya, Mısır, Pakistan, Sırbistan, Fransa ve Ukrayna’dan gelen turistler bulunuyor.  

 

KÜTÜPHANE VE YURTLARDA 10Mbit HIZINA ÇIKARTILDI

İBB, Wi-Fi hizmetinden yararlanan 6 milyona yaklaşan kullanıcıya, 5 Mbit hızında ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sunuluyor. Ayrıca tüm öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla 55 kütüphane ve 12 İBB Öğrenci Yurdunda ücretsiz ve sınırsız İBB Wi-Fi internet hız limitini 10Mbit’e çıkartıldı.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com