Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 22 Ağustos 2024 21 Görüntüleme

Kara Mektep, 8. Sezonda Warcraft Rumble’da!

Warcraft Rumble’ın sekizinci sezonunda Cenarion Ailesi büyümeye devam ediyor. 7. Sezonda tanıtılan iki Önder ve üç Mininin ardından, bugün başlayacak 8. Sezonla birlikte çevik Dryad, Cenarion Ailesinin en yeni üyesi olarak soydaşlarına katılıyor!

Bu sezon, kötü şöhretli Kara Mektep’i de yepyeni bir Zindan olarak beraberinde getiriyor. Geçen yıl BlizzCon’da duyurulan Kara Mektep; Darrow Kalesi harabeleri altında yer alan, sayısız arkanik ve ölügezer tehlikenin bulunduğu, ölüm büyücülüğü ve karanlık sanatların işlendiği bir okul.

  • Yeni Mini: Dryad. Menzilli, tek hedef odaklı bir Birlik olan Dryad; doğayla arasındaki kuvvetli bağdan yararlanıp düşmanlarını Köklere Doluyor ve Zehirliyor. Saldırılarını güçlendiren, müttefiklerinin hareket hızını artıran veya kendisine saldıranlara hasar veren kabiliyetlere sahip.
  • Yeni Zindan: Kara Mektep. Ölümü oyuncağa çevirenlerin akademisi, şimdiye dek sayısız ölüm büyücüsü mezun verdi. En güçlü sakinlerinden üç tanesi de ordularınla yüzleşmeyi bekliyor:
    1. Jandice Barov, illüzyonların ustası. Kendi kopyalarını oluşturabiliyor.
    2. Takırtırpan, kemikler ve metalden yapılma bir dehşet. Kendisi gibi pek çok küçük arkadaşı da var.
    3. Başöğretmen Gandling, hilekârlığın ve ölüm büyücülüğünün tek adresi. Üstelik son derece aksi.

Warcraft Rumble’ın 8. Sezonuyla gelen tüm ekleme ve değişikliklere dair ayrıntılı bilgi için blog yazımıza göz at!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com