Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 22 Ağustos 2024 38 Görüntüleme

Başarılı Öğrencilerden Tüyolar

Keçiören Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı ve Liselere Giriş Sınavı’nda başarılı olan öğrencileri yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan öğrencilerle buluşturdu.

Tepebaşı Kurs Merkezi’nde YKS ve LGS sınavlarına hazırlanarak başarı elde eden öğrenciler, yeni dönemde sınava hazırlanacak öğrencilerle motivasyon seminerinde bir araya geldi. Tıp fakültesinden hukuk fakültesine, öğretmenlikten mühendisliğe, fen liselilerinden Anadolu liselerine girme başarısı gösteren öğrenciler, sınava hazırlanan öğrencilere başarı tüyoları verdi.  Seminer sonrası gönüllerince eğlenen öğrenciler hep birlikte pasta kesti.

Şarkılarla pasta kesildi

Motivasyon semineri Keçiören Belediye Başkan Yardımcıları Atila Zorlu ve Serkan Bedirhanoğlu’nun katılımlarıyla Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda düzenlendi. Seminerde hem kurs merkezi eğitim koordinatörleri hem de sınavlarda başarı gösteren öğrenciler söz alarak çalışma stratejilerini paylaştı. Seminerin ardından sahne alan genç müzisyenler ise öğrenciler için birbirinden güzel şarkıları seslendirirken etkinliğin sonunda tüm öğrencilerle birlikte pasta kesildi ve kitap hediye edildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com