Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 21 Ağustos 2024 58 Görüntüleme

OPPO A60, üst düzey dayanıklılığı ve ıslak dokunma özelliği ile satışta

OPPO, A serisi akıllı telefonlarının en yeni üyesi OPPO A60’ı satışa sundu. Şiddetli darbe ve yüksek standartlarda diğer dayanıklılık testlerini kapsayan en üst düzey MIL-STD 810H sertifikasına sahip ilk akıllı telefon olma özelliğini koruyan OPPO A60’ın 950 nit Ultra Parlak Ekranı ve IP54 derecesi ile su sıçramalarına karşı hassasiyet özelliği bulunuyor. Kendi fiyat aralığındaki diğer akıllı telefonlara göre ilk kez Islak Dokunma özelliği ile gelen OPPO A60, dokunmatik çip içinde gelişmiş bir dokunma algılama algoritması sayesinde ekran ıslakken dokunmatik doğrulama ve yanıt verme hızını artıyor. Sadece 7.68 mm kalınlığında ve yaklaşık 186 g ağırlığında olan ultra ince tasarımıyla A60, 6.67 inç ekran ile 90 Hz yenileme hızını destekleyerek daha akıcı görüntüleme deneyimleri sunuyor.

 

Dalga Mavisi ve Gece Moru olmak üzere iki şık renk seçeneğiyle satışa sunulan A60 göz alıcı tasarımının yanı sıra 45W SUPERVOOCTM Hızlı Şarj ile uzun ömürlü 5.000 mAh bataryası ve 8GB RAM ve 128GB/256GB ROM büyük depolama ve bellek kapasitesi ile günlük kullanım için sorunsuz bir performans sunuyor. Sadece 30 dakika içinde %50’ye kadar şarj olabilen ve daha az şarj süresi ile daha uzun kullanım süresi sağlayan OPPO A60, dört yıla kadar kullanım için en iyi durumda kalacak şekilde üretilen pili ve pilin sağlığını izlemeyi kolaylaştıran Akıllı Şarj özelliği ile pilin erken yaşlanmasını önlüyor. OPPO A60’ın 6nm Snapdragon® 680 Mobil Platformu ise önceki nesil telefonlara göre performansta %10 artış sağlayarak güç tüketimini de azaltıyor.

 

Göz alıcı bir görüntü deneyimi sunan 50MP Ultra Net Ana Kamera, 2MP Portre Kamerası ve 8MP Selfie Kamerasıyla donatılan OPPO A60, Portre Modu, AI Portre Rötuşlama ve Çift Açılı Video gibi özelliklerle kullanıcıların sadece birkaç dokunuşla keskin ve doğal portreler ile etkileyici videolar çekmesini sağlıyor.

 

Çift Stereo Hoparlörler ile donatılan OPPO A60 zengin ve güçlü bir ses deneyimi sağlarken Ultra Ses Modu sayesinde hoparlörün sesini %300 oranında artırarak gürültülü ortamlarda bile net zil sesleri duyulmasını mümkün kılıyor. Ayrıca aramalar sırasında kulaklığın maksimum ses seviyesinin iki katına çıkarılmasını sağlayarak konuşmaların her zaman yüksek ve net duyulmasını sağlıyor.

 

Yazılım açısından ColorOS 14’ün Trinity Motoru, gelişmiş bilgi işlem performansı ile donanım bilgi işlem kaynaklarının zamanlamasını iyileştirerek akıcılık ve kararlılığı artırıyor. Bu donanım ve yazılım yükseltmeleri sayesinde OPPO A60, OPPO’nun 48 Aylık Akıcılık Koruma testini geçerek telefonun en az dört yıllık düzenli kullanımda uzun süreli uzun süreli performans sunuyor.

 

OPPO A60, Dalga Mavisi ve Gece Moru renk seçenekleriyle tüm satış kanallarında 8GB RAM + 128GB ROM modeli için 10.499 TL ve 8GB RAM + 256GB ROM modeli için 11.999 TL olarak satışa sunuldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com