Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 16 Ağustos 2024 73 Görüntüleme

Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi Yenilendi

Bakırköy Belediyesi, Türkiye’nin önde gelen kültür ve sanat merkezlerinden olan Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezini yenileyerek daha modern ve konforlu hale getirdi.   

 

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, Türkiye’nin önde gelen kültür ve sanat merkezlerinden olan Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezinde eksiklerin tamamlanması ve bakım ve onarımlarının yapılarak hak ettiği değere kavuşması için çalışma yapılması talimatını verdi. Yalnızca Bakırköy’ün değil İstanbul’un da en nitelikli salonlarından olan Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi için Bakırköy Belediyesi ekipleri çalışmaları tamamladı ve merkezi, sezona hazır hale getirdi.

 

Yeni Sezona Hazır Hale Getirildi

Sahneden aydınlatma sistemine, ortak kullanım alanlarından peyzaj düzenlemesine kadar birçok noktada yapılan çalışmaların ardından merkez, Bakırköy’e yakışır bir görünüme kavuştu. Yaz mevsimi boyunca Açık Hava Sineması ve Paris Olimpiyatları’nda mücadele eden A Milli Voleybol Takımı’nın maçlarında Bakırköy’lülerin bir araya geldiği Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi, yeni sezonda nitelikli oyun ve gösterilere sahne olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com