Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 15 Ağustos 2024 40 Görüntüleme

TECNO, Asya Futbol Konfederasyonu’nun Kulüp Yarışmalarının Resmi Küresel Destekçisi Olarak Asya Futbol Topluluğunun Durdurulamaz Ruhunu Destekliyor

Yenilikçi teknoloji markası TECNO, 2024-2025 sezonu için Asya Futbol Konfederasyonu’nun (AFC) yeni açıklanan kulüp müsabakaları olan AFC Champions League Elite™, AFC Champions League Two™ ve AFC Women’s Champions League™’in Resmi Küresel Destekçisi olduğunu duyurdu. Bu stratejik işbirliği, TECNO’nun Asya ana pazarlarındaki erişimini artırmaya ve markanın “Stop at Nothing” ana söylemi eşliğinde ilerlemenin ve yenilikçiliğin ruhunu paylaşan futbol taraftarıyla anlamlı bir bağ kurmaya olan kararlılığının altını çiziyor.

Yeni iş birliği, AFC temsilcileri ve TECNO yöneticilerinin birlikteliğe yönelik heyecan ve isteklerini dile getirdikleri Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da düzenlenen resmi bir imza töreniyle duyuruldu.

TECNO Pazarlama Direktörü Laury Bai, “Bu birliktelik, TECNO ve AFC arasındaki ortak tutku, mükemmellik ve inovasyon değerlerini somutlaştıracak. Bir sponsorluktan çok daha fazlası olan bu birliktelik, markanın ‘Stop at Nothing’ ruhunu sergileyen bir kilometre taşı olmanın yanı sıra her iki tarafın yeni bir yolculuğa çıkarak Asya’daki taraftarlar için daha etkili deneyimler yaratmasının başlangıcı niteliğinde” dedi.

Bai, sözlerini şöyle sürdürdü: “TECNO olarak her zaman sporun toplulukları birleştirme ve ilerlemeye ilham verme gücüne inanıyoruz. Bu işbirliği, gelişmiş teknolojimiz sayesinde dünya genelindeki Asyalı futbol taraftarlarının maçlarda daha etkileşimli ve sürükleyici bir deneyim yaşamasını sağlamanın yanı sıra, TECNO ile futbol taraftarları arasında daha derin bir ortak tutku bağı kurmamıza olanak tanıyacak.”

AFC Genel Sekreteri Datuk Seri Windsor John da şunları ifade etti: “AFC olarak kulüp müsabakalarımızın yenilenmesi öncülüğünde yeni bir inovasyon ve dönüşüm çağına girerken, inovasyona odaklı küresel teknoloji markası TECNO ile ortak değerleri paylaşan bir kuruluşu ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. TECNO’ya önümüzdeki yıllarda benzeri görülmemiş düzeyde büyümenin habercisi olan AFC’nin dünya standartlarındaki müsabakalarında giderek artan küresel cazibesini fark ettiği için teşekkür ediyor, Asya futbolunun tutkulu taraftarlarıyla daha ilgi çekici anlar yaratmak için onlarla daha yakın işbirliği içinde çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

 

TECNO, küresel izleyici sayısı 1 milyara yaklaşan AFC kulüp müsabakalarının geniş taraftar kitlesinden yararlanarak büyük spor topluluklarıyla bağlantı kurmaya, futbolun keyfini ve heyecanını artırmaya ve insanları futbolun coşkusunu günlük yaşamlarına taşımak için teşvik etmeye hazırlanıyor. Dijital deneyimler futbol taraftarlığı deneyiminin vazgeçilmez bir parçası haline geldikçe ve Asya’da akıllı teknolojiye olan talep artmaya devam ettikçe, TECNO, AFC ile başlayan iş birliği aracılığıyla kıtadaki çeşitli pazarlarda marka varlığını genişletmeyi hedefliyor. TECNO, en son teknoloji ve ürünleri daha erişilebilir hale getirerek futbol taraftarlarına benzersiz, sürükleyici dijital deneyimler sunmayı ve günlük yaşamlarında futbol deneyimlerini geliştirmeyi amaçlıyor.

 

Ayrıca bu ortaklık, TECNO’nun küresel tüketiciler arasında yankı uyandırmak ve kitleleri arasında ortak deneyimler yaratmak için sporu bir köprü olarak kullanma konusundaki kalıcı kararlılığının altını çiziyor. Spor ve teknolojinin bireylere ilerlemek, hayallerinin peşinden gitmek ve tutkularını gerçekleştirmek için ilham verme gücüne sahip olduğu yönündeki inanç, TECNO’nun marka DNA’sında yer alıyor. TECNO, tüketicileri spor yoluyla potansiyellerini ortaya çıkarmaya motive eden anlamlı birliktelikler ortaya koyarak bu inancı hayata geçirmeye kendini adıyor.

 

Geçmişte 34. Afrika Uluslar Kupası (AFCON) sponsorluğu aracılığıyla TECNO, önümüzdeki beş yıl içinde Afrika genelinde 100 futbol sahasını yenileme taahhüdünde bulunarak futbolu Afrika toplulukları için erişilebilir hale getirmenin yanı sıra benzersiz izleme deneyimleri yaratarak maçları Afrika’daki tüm futbol topluluğu için erişilebilir kılacak bir dizi kampanyayla kalıcı bir etki yaratmıştı. TECNO, AFC ile iş birliği sayesinde Asya’da da benzer ve unutulmaz deneyimler sunmak için yükselmeye ve yenilikler yapmaya devam edecek. Futbol taraftarlarına birlikte daha fazlasını yaratmak ve daha iyi bir gelecek inşa etmek için “Stop at Nothing” ruhunu desteklemeleri konusunda ilham verecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com