Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 14 Ağustos 2024 61 Görüntüleme

UPS’in Türkiye, Orta Doğu ve Afrika yeni Ülke Pazarlama Müdürü Çiğdem Ünal Küçük oldu

Hızlı ve güvenilir yurt içi ve yurt dışı lojistik çözümleriyle 100 yılı aşkın süredir müşterilerinin gönderi ihtiyaçlarını karşılamaya ve deneyimlerini iyileştirmeye devam eden UPS, sektörün deneyimli isimlerinden Çiğdem Ünal Küçük’ü Türkiye, Orta Doğu ve Afrika (MEA) Ülke Pazarlama Müdürü olarak atadığını duyurdu. Marka yönetimi ile pazarlama stratejileri geliştirme konularında 18 yıllık deneyime sahip olan Küçük, sorumlu olduğu pazarlarda UPS marka iletişimi, büyüme stratejileri, fiyatlandırma ve gelir artışından sorumlu olacak. Ülke Başkanı olan Tolga Biga’ya doğrudan rapor verecek. Pazarlama ve iletişim stratejilerinin yanı sıra müşteri ilişkileri yönetiminde, ihtiyaçlara yönelik hedeflerin belirlenmesinden sorumlu olacak. Ayrıca Türkiye merkezli olarak, Türk Ticaret Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen İhracat Akademisi programı gibi projelerde liderlik yaparak, küçük ve orta ölçekli işletme (KOBİ) sahiplerinin yeni ve kârlı pazarlara açılmaları için gerekli bilgi, içgörü ve stratejilerle donatılmalarına yardımcı olacak.

 

The University of Chicago ekonomi bölümünden mezun olan Çiğdem Ünal Küçük, kariyerinde birçok önemli pozisyonda görev aldı. Son olarak, Divan Grubu’nda Marka ve Kurumsal İletişim Kıdemli Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı ve markanın dönüşümü ile pazarlama stratejilerinin geliştirilmesine öncülük etti. Küçük, Divan Grubu’ndaki görevinden önce Amazon Türkiye, TeknoSA, Mey/Diageo ve Coca-Cola İçecek’te kilit pozisyonlarda büyüme ve pazarlamaya katkıda bulundu. 

 

UPS Türkiye, Orta Doğu ve Afrika (MEA) Ülke Müdürü Tolga Biga, “Çiğdem Ünal Küçük’ü Türkiye, Orta Doğu ve Afrika yeni Ülke Pazarlama Müdürü olarak aramıza katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Onun liderliğinde, pazarlama girişimlerimizde müşterilerimizi öncelikli tutmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin avantajlı coğrafi konumu ve Avrupa ile güçlü ticaret bağları göz önüne alındığında, özellikle bölgemizde önemli büyüme fırsatları olduğuna inanıyoruz. Hükümetimizin Serbest Ticaret Anlaşmaları (STA) üzerine odaklanması, küresel ticaret fırsatlarını daha da artırarak bu potansiyeli güçlendiriyor. Doğru destekle, bu bölgedeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) artan ihracat faaliyetleriyle genişleme potansiyelinin muazzam olduğuna inanıyoruz.” dedi.

 

Çiğdem Ünal Küçük, UPS Türkiye, Orta Doğu ve Afrika (MEA) Ülke Pazarlama Müdürü olarak görevine başlarken şunları söyledi: “UPS Ülke Pazarlama Müdürü olarak hedefim sorumlu olduğum pazarlarda müşterilerimizi yaptığımız işin merkezinde tutarak, her ölçekten işletmeyi güçlendirmek, onları küresel ticaretle buluşturmak ve büyümelerine katkıda bulunmak olacak. Bu dinamik pazarda başarıya giden yolda birlikte ilerleyeceğiz.” 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com