Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 14 Ağustos 2024 76 Görüntüleme

Galaxy AI’ın mobil yapay zeka dünyası Galaxy Z Flip6’nın yaratıcılığı ve kişiselleştirme özellikleriyle zenginleşiyor

Galaxy AI’ın hayatı kolaylaştıran daha fazla sayıda pratik özelliği FlexWindow ile cihazın kapak ekranına eklenirken, FlexCam özelliğinin sağladığı esnek kamera deneyimi Galaxy Z Flip6’nın yaratıcılığına yeni bir boyut kazandırıyor. 

 

Samsung’un katlanabilir Galaxy Z Serisi’nin yeni üyelerinden Galaxy Z Flip6, bir önceki modele göre daha ince ve dayanıklı yapısı, artan pil performansı ve yapay zekanın ve esnek ekranının gücüyle çeşitlenen kişiselleştirme ve yaratıcılık özellikleriyle öne çıkıyor. Katlanabilir form faktörün özgünlüğünü ve sınırları zorlayan yapısını mobil yapay zeka deneyimiyle buluşturan Galaxy Z Flip6, Galaxy AI’ın olanaklarını kullanıcıların yaratıcılığıyla ve ifade gücüyle zenginleşen yeni sınırlarına ulaştırıyor. 

 

Daha fazla Galaxy AI özelliği FlexWindow ile kapak ekranında buluştu

Galaxy Z Flip6’nın 3.4 inçlik Super AMOLED FlexWindow ekranı, kullanıcıların cihazı açık konuma getirmeden de AI destekli işlevleri doğrudan kapak ekranı üzerinde kullanabilmesini sağlıyor. Galaxy AI’ın pratik özelliklerinden birçoğu artık FlexWindow üzerinde yer alıyor. FlexWindow’a eklenen hiç olmadığı kadar fazla sayıda widget seçeneği ve AI destekli Foto Ambient sayesinde Galaxy Z Flip6, kullanıcılara kapak ekranını kişiselleştirmenin ve kendilerini ifade etmenin birçok yeni ve farklı biçimini sunuyor. 

 

FlexCam sayesinde kadraj ayarı artık otomatik

Galaxy Z Flip6’nın yaratıcılığı FlexWindow’un ötesine geçerek FlexCam’in sunduğu esnek kamera deneyimiyle de zenginleşiyor. Yeni Otomatik Yakınlaştırma özelliği ile FlexCam, her çekimde en iyi çerçeveyi otomatik olarak buluyor, nesneyi algılıyor ve ek ayar gerektirmeden otomatik olarak yakınlaştırma yapabiliyor. Kullanıcılar FlexCam ile telefonlarını istedikleri yere yerleştirip en güzel anları, kadraj dengesini ayrıca ayarlamak zorunda kalmadan, pratik ve hızlı bir biçimde ölümsüzleştirebiliyor. 

 

Çift ekran modu yapay zekalı Sözlü Çevirmen özelliğine pratiklik kazandırıyor

Galaxy Z Flip6’nın katlanabilir form faktörünün mobil deneyime getirdiği yeni yorum, yalnızca kişiselleştirme ve fotoğraf özellikleriyle sınırlı değil. Galaxy AI’ın Sözlü Çevirmen özelliği de Galaxy Z Flip6’nın ekranıyla daha işlevsel ve pratik bir şekilde kullanılabiliyor. Sözlü Çevirmen, çift ekran modunda kullanıldığında, diyaloglar kapak ekranı ve iç ekranda anlık olarak istenilen dile çevrilmiş şekilde takip edilebiliyor. Bu sayede yerel dillerde iletişim zahmetsiz ve pratik hale geliyor.

 

Galaxy Z Serisine özel kampanya

Galaxy Z Flip6’nın Siyah ve Beyaz renk seçenekleri yalnızca Samsung.com’a özel sunuluyor. Samsung ayrıca yeni Galaxy Z Serisi katlanabilir telefonlara özel Değişim ve Hediye Samsung Care+ Kampanyası düzenliyor. Samsung’un düzenlediği bu kampanya kapsamında 1-31 Ağustos tarihleri arasında eski telefonunu yetkili satış noktasına getiren tüketiciler, Galaxy Z Flip6 akıllı telefona 5.000 TL ek takas desteği ile sahip olabilecek. Galaxy Z Flip6 alan tüketiciler ayrıca tavsiye edilen satış fiyatı 5.999 TL olan 1 yıl süreli Samsung Care+ Ekran Koruma Sigortasından da ücretsiz olarak faydalanabilecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com