Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 13 Ağustos 2024 75 Görüntüleme

OPPO, üst düzey dayanıklılık testinden geçen ve Islak Dokunma özelliği olan modeli A60’ı piyasaya sunuyor

Sağlamlığını ve gücünü MIL-STD 810H sertifikası ile kanıtlayan OPPO A60, IP54 derecesiyle de günlük sıçramalara karşı koruma sağlıyor ve kendi sınıfındaki bir akıllı telefonda ekranına ilk kez “Islak Dokunma” özelliği sunuyor.

 

OPPO, A serisi akıllı telefonlarının en yeni üyesi olan OPPO A60’ı satışa sunuyor. Farklı açılardan düşme testleri, şiddetli darbe testleri ve yüksek standartlarda diğer dayanıklılık testlerini kapsayan en üst düzey MIL-STD 810H sertifikasına sahip olan OPPO A60, 950 nit Ultra Parlak Ekran ve IP54 derecesi ile su sıçramalarına karşı hassasiyet özelliği ile geliyor. Ultra dayanıklı tasarımıyla A60, kendi fiyat aralığında bir akıllı telefona ilk kez Islak Dokunma özelliğini getirerek günlük kullanım için sorunsuz ve gelişmiş görsel deneyim sağlıyor. Daha büyük depolama ve bellek kapasitesi, 45W SUPERVOOCTM Hızlı Şarj ile uzun ömürlü 5.000 mAh batarya ve daha fazlasıyla OPPO A60, günlük iş ve eğlence için sorunsuz ve kararlı bir performans sunuyor.

 

Pratik ve dayanıklı tasarım

Sadece 7.68 mm kalınlığında ve yaklaşık 186 g ağırlığında olan ultra ince OPPO A60, A serisinin ikonik ince ve hafif tasarımını devam ettiriyor. Yalın dik açılı çerçevesi ve 2D düz arka kapağı sayesinde telefon, her durumda pürüzsüz ve rahat bir tutuş sağlıyor.

 

OPPO A60 Dalga Mavisi ve Gece Moru renk seçenekleriyle geliyor

A60 göz alıcı tasarımının yanı sıra Dalga Mavisi ve Gece Moru olmak üzere iki şık renk seçeneğiyle de öne çıkıyor. Dalga Mavisi, telefonun mavi denizdeki dalgalara benzer özel bir doku kazanmasını sağlayan benzersiz Manyetik Parçacık Tasarımı ile üretildi. Gece Moru ise, değişen koyu mor tonu ile zıt bir görünüm sunuyor. Her iki renk de oval bir alan içinde çift daireli kamera tasarımı ile arka kapağa mükemmel bir görünüm kazandırıyor.

 

Göz alıcı tasarımını güvenilirlik ve dayanıklılıkla destekleyen A60, üç boyutta (X, Y ve Z) çoklu ağır titreşimler, aksesuar olmadan arabada 5000 kilometrelik engebeli yollara dayanma ve 1.22 metre yükseklikten çeşitli pozisyonlarda 26 düşüş gibi zorlu testlerden geçerek dayanıklılığını kanıtlıyor. Bu dayanıklılığı sayesinde, en üst düzey dayanıklılık sertifikası olan MIL-STD 810H sertifikasına sahip ilk akıllı telefon olma özelliğini koruyor.

 

Su sıçramalarına karşı hassasiyet özelliği ile yeni nesil ekran

Yeni ultra parlak ve yüksek yenileme hızına sahip bir ekrana sahip olan OPPO A60, güneş ışığı altında 950 nit tepe parlaklığına kadar görüntüleme sunuyor ve önceki nesil cihazlara göre %39’luk bir iyileşme ve parlak güneş ışığı altında bile telefonun içeriğini daha kolay görmeyi sağlıyor. 6.67 inç ekranı 90 Hz yenileme hızını destekliyor, bu da kullanıcılara her zaman daha akıcı görüntüleme deneyimleri sunuyor.

 

OPPO A60’ın IP54 derecesi, günlük sıçramalara karşı koruma sağlıyor ve kendi fiyat aralığındaki bir akıllı telefonda ilk kez ekranına sektör lideri Islak Dokunma özelliğini getiriyor. Dokunmatik çip içinde gelişmiş bir dokunma algılama algoritması kullanan A60, ekran ıslakken dokunmatik doğrulama ve yanıt verme hızını artıyor ve kullanıcılar bu sayede yağmur altında, yemek yaparken veya yoğun egzersiz yaparken telefonu normal şekilde kullanmaya devam edebiliyor.

 

45W SUPERVOOCTM ve dört yıllık ömrü olan 5000mAh batarya

45W SUPERVOOCTM Hızlı Şarj ile büyük bir 5.000mAh bataryaya sahip olan A60’ın bu kombinasyonu ile sadece 30 dakika içinde %50’ye kadar şarj olabiliyor ve daha az şarj süresi ile daha uzun kullanım süresi sağlıyor. Ayrıca dört yıla kadar kullanım için en iyi durumda kalacak şekilde üretilen bu pil ile kullanıcılar pil değiştirme konusunda endişelenmeden A60’ın keyfini daha uzun süre çıkarmaya devam edebiliyorlar. Bunun da ötesinde A60’ın Akıllı Şarj özelliği, pilin sağlığını izlemeyi her zamankinden daha kolay hale getirirken, her kullanıcının bireysel şarj ve telefon kullanım alışkanlıklarına göre şarjı optimize ederek pilin erken yaşlanmasını önlüyor.

 

Geniş depolama ile her yönüyle sorunsuz performans

Telefonun kalbinde yer alan 6nm Snapdragon® 680 Mobil Platform, önceki nesil telefonlara göre performansta %10 artış sağlarken güç tüketimini de önemli ölçüde azaltıyor. OPPO A60, 8GB RAM ve 128GB/256GB ROM depolama alanı ile aynı fiyat aralığındaki diğer rakiplere kıyasla daha büyük bellek ve depolama alanı sunuyor. OPPO’nun RAM Genişletme özelliği kullanılarak, kullanılmayan ROM bellekten ek 8GB geçici RAM dönüştürülebiliyor, bu da birden fazla uygulama arasında geçiş yaparken yumuşak geçişler sağlarken arka planda daha fazla uygulamanın canlı tutulmasına izin veriyor.

 

Yazılım tarafında ise ColorOS 14’ün Trinity Motoru, gelişmiş bilgi işlem gücü modelleri aracılığıyla donanım bilgi işlem kaynaklarının zamanlamasını iyileştirerek çok yönlü akıcılık ve kararlılığa daha fazla destek sağlıyor. Bu donanım ve yazılım yükseltmeleri sayesinde OPPO A60, OPPO’nun 48 Aylık Akıcılık Koruma testini geçerek telefonun en az dört yıllık düzenli kullanımda uzun süreli akıcılık sağlayacağını garanti ediyor.

 

Çift stereo hoparlörler ve Ultra Ses Modu ile gelişmiş ses deneyimi

Daha dolgun ve zengin ses kalitesi sunan Çift Stereo Hoparlör ile donatılan OPPO A60, gürültülü ortamlarda Ultra Ses Modu ile telefonun hoparlörünün sesini %300’e kadar artırmayı mümkün kılarak zil seslerini net bir şekilde duymayı kolaylaştırıyor. Ayrıca aramalar sırasında kulaklığın maksimum ses seviyesinin iki katına çıkarılmasını sağlayarak konuşmaların her zaman yüksek ve net duyulmasını sağlıyor.

 

Etkileyici görüntüler için güçlü kameralar

OPPO A60, 50MP Ultra Net Kamera, 2MP Portre Kamerası ve 8MP Selfie Kamerasından oluşan üçlü kamera kurulumu ile etkileyici ve yüksek kaliteli görüntüler yakalamayı kolaylaştırıyor. Portre Modu, AI Portre Rötuşlama ve Çift Açılı Video gibi özelliklerle A60, kullanıcıların yaratıcı vizyonlarını sadece birkaç basit dokunuşla hayata geçiren kristal netliğinde doğal portreler ve göz alıcı videolar çekebiliyor.

 

OPPO A60, Dalga Mavisi ve Gece Moru renk seçenekleriyle 16 Ağustos 2024 tarihinde tüm satış kanallarında yer alacak. Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı 8GB RAM + 128GB ROM modeli için 10.499 TL ve 8GB RAM + 256GB ROM modeli için 11.999 TL olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com