Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 10 Ağustos 2024 336 Görüntüleme

Sinan Akçıl’dan Görkemli Açılış Konseri: 20 Bin Manisalı İle Coşkulu Gece

Manisa’da açılışı yapılan RainbowLife AVM, önceki gün ünlü sanatçı Sinan Akçıl’ın konseri ile kapılarını açtı. Yaklaşık 20 bin Manisalı, saatler öncesinden konser alanını doldurarak bu coşkulu geceye tanıklık etti.

 

Tarkan’a Gönderme: “Ben Size Çiçek Atarım”

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sinan Akçıl, son zamanlarda büyük yankı uyandıran bir olaya göndermede bulundu. Geçtiğimiz günlerde bir konserinde terini sildiği havluyu seyircilere atan Tarkan’a atıfta bulunan Akçıl, “Ben size terimi sildiğim havluyu atarak saygısızlık yapmam, ben size çiçek atarım” dedi. Ardından elindeki çiçekleri alanı dolduran kalabalığa fırlatan Akçıl, bu hareketiyle büyük alkış topladı.

 

Sosyal Medya Çıkışı: “Keşke TikTok Kapatılsaydı”

Sinan Akçıl, sosyal medyaya dair de çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Instagram kapatıldı, olsun bekleyeceğiz keşke İnstagram yerine Tiktok kapatılsaydı” şeklinde konuştu.

 

Yusuf Dikeç’e Sahne Üzerinden Destek

Sinan Akçıl, konseri boyunca sadece müziğiyle değil, duyarlılığıyla da dikkat çekti. Dünya gündemine oturan ve olimpiyatlarda ekipman kullanmadan yaptığı başarılı atışla büyük bir başarı elde eden milli atıcı Yusuf Dikeç’i unutmayan Akçıl, sahnede anlamlı bir jest yaptı. Akçıl, Dikeç’in sosyal medyada büyük yankı uyandıran ünlü pozunu sahnede taklit etti. Seyirciler bu jesti büyük bir coşkuyla karşıladı ve alkış yağmuruna tuttu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com