Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 5 Ağustos 2024 114 Görüntüleme

İGA İstanbul Havalimanı yurt dışı personel değişimiyle sektörel iş birliklerini sürdürüyor

Dünya havacılık sektörünün liderlerinden İGA İstanbul Havalimanı, havalimanlarının operasyonel mükemmelliğini, bilgi alışverişini ve çalışanların deneyimini artıracak uluslararası iş birliklerine devam ediyor. İGA İstanbul Havalimanı, Uluslararası Sivil Havacılık Organizasyonu (ICAO), Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI) ve dünyanın en saygın havalimanlarının paydaşlığıyla hayata geçirilen “Secondee ve Geçici Personel Değişim Programları”na iki yıldır Türkiye’de liderlik ediyor.

İGA Akademi’nin çalışanların kişisel gelişimlerini desteklemek, uluslararası deneyim ve kültür paylaşımını teşvik etmek, havacılık ekosistemine katma değer sağlamak amacıyla 2 yılı aşkın süredir düzenlediği “Secondee ve Geçici Personel Değişim Programları” aracılığıyla İGA İstanbul Havalimanı’nın asgari bir yıl dış göreve gönderdiği 6, dışarıdan misafir ettiği de 12 çalışan bulunuyor.

Küresel havacılık akademilerinin öncülüğü görevini üstlenen İGA Akademi’nin “Kardeş Havalimanları” projesi kapsamında bu yıl Güney Kore Incheon Uluslararası Havalimanı ile ortak çalıştığı “Secondee ve Geçici Personel Değişim Programları”nın ilk dönem mezunu Seoyun Kim oldu. 

Mezuniyet törenine İGA İstanbul Havalimanı yöneticilerinin yanı sıra Incheon Havalimanı Kurumsal Strateji Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ga Kyun Shin, Uluslararası İlişkiler Direktörü Vin Kim, Uluslararası İlişkiler Kıdemli Müdürü Jun Choi ve üst düzey yöneticileri katıldı. İstanbul Havalimanı’nda bir yıl boyunca ‘secondee’ (geçici personel) olarak görev yapan Seoyun Kim, törende, farklı departmanlarda kazandığı deneyimleri ve önerileri içeren bir sunum yaptı.

Soldan Sağa Fotoğraf Altı: Tunç Cavcav –  İGA  İstanbul Havalimanı İnsan ve Kültür Kıdemli Müdürü – Seoyun Kim – Secondment Programı – Secondee ve Geçici Personeli

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com