Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 3 Ağustos 2024 293 Görüntüleme

beIN AKADEMİ Mezunları Sertifikalarını Aldı

Türkiye’nin lider spor ve eğlence platformu Digiturk’ün, medya sektörüne nitelikli çalışanlar kazandırmak amacıyla Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirdiği beIN AKADEMİ programı tamamlandı. Öğrenciler, Digiturk Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. 

beIN AKADEMİ sertifika töreni, Digiturk Teknolojiden Sorumlu Grup Başkanı Hatice Memigüven ve Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Suher’in açılış konuşmalarıyla başladı. Açılış konuşmalarının ardından mezunlara sertifikaları, Digiturk yöneticileri ve Bahçeşehir Üniversitesi eğitmenleri tarafından takdim edildi. beIN AKADEMİ’ye katılan öğrenciler, teorik eğitim kapsamında; Kamera Teknikleri ve Işık Uygulamaları, Hareketli Görüntü Tasarımı, Kurgu ve Görüntü Dili, MCR Yayın Devamlılık ve Yayın Yönetim Planlama, Resim Seçici ve Görüntü Oynatma Operatörlüğü, Ses Tasarımı dersleri aldı. Devamında ise 20 saatlik pratik uygulama dersleriyle teorik eğitimlerini pekiştirme imkânı buldular.

Hatice Memigüven: “Öğrencilerimize Yeni Fırsatlar Açacak”

Sertifika töreninde konuşan Digiturk Teknolojiden Sorumlu Grup Başkanı Hatice Memigüven, “beIN MEDIA GROUP olarak Bahçeşehir Üniversitesi iş birliği ile geleceğin medya ve yayıncılık profesyonellerini yetiştirmek üzere yola çıktığımız eğitimin başarıyla tamamlanmasının gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. beIN AKADEMİ’nin sağladığı eğitim ve tecrübelerin mezunlarımız için yeni fırsatların kapılarını açacağına inanıyorum” dedi. 

Prof. Dr. Kemal Suher: “Nitelikli Profesyonellerin Yetiştirilmesinde Köprü Olduk”

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Suher, beIN AKADEMİ programına ilişkin yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi: “Günümüzde medya sektöründeki hızlı değişim ve teknolojik ilerlemeler, güncel bilgi ve uygulama deneyimine sahip profesyonellere olan ihtiyacı her zamankinden daha fazla arttırmaktadır. Bizler üniversitemiz öncülüğünde İletişim Fakültesi olarak sektör ve akademi iş birliğinin bu ihtiyacın karşılanmasında önemli bir rol oynadığına inanıyoruz. Çünkü özellikle medya, iletişim ve yaratıcı endüstriler alanında sektör ve akademi iş birliği, nitelikli profesyonellerin yetiştirilmesinde bir köprü vazifesi görmekle birlikte her iki tarafı da geliştiren ve dönüştüren bir özelliğe sahiptir. Bu bağlamda, beIN MEDIA GROUP ile üniversitemiz iş birliğiyle gerçekleştirilen beIN AKADEMİ’nin, mezunlarına profesyonel anlamda yeni fırsatlar açacağına inanıyor, iş birliğimizin ilk adımını tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com