Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 2 Ağustos 2024 137 Görüntüleme

Avrupa Şampiyonu Judocudan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Kocaeli’nde yapılan Yıldızlar Avrupa Kupası Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan Sude Akan, başarısını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile paylaştı. Akan’a, babası Sedat Akan ve Judo Antrenörü Zehra Aslan eşlik etti.

Ziyarette, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediye Meclis Üyesi Semih Top, Kemer Belediyesi Kuzdere Mahalle Sorumlusu Ayhan Yıldırım, Kemer Belediyesi Beldibi Mahalle Sorumlusu Cumali Akdağ da yer aldı. 

 

Akan, Türkiye Şampiyonluğu ve Balkan üçüncülüğünün ardından Kocaeli’nde düzenlenen ve 6 ülkeden 156 sporcunun katıldığı Yıldızlar Avrupa Kupası Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu oldu. 

 

07 Kemer Spor Kulübü sporcusu Sude Akan, yıldızlar kategorisi 40 kiloda elde ettiği şampiyonlukla Kemer’e ve judo camiasına büyük gurur yaşattı. 

 

Elde ettiği başarıyı Başkan Topaloğlu ile paylaşan Milli Judocu Sude Akan, desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini söyledi. 

 

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sude kızımızı elde ettiği başarıdan dolayı kutluyorum. Kemer’imize büyük bir gurur yaşattı. Kızımızın üzerinde emeği olan ailesi ve antrenörü Zehra hocamıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdik ve vermeye devam ediyoruz. Kendisine başarılarının devamını diliyorum.” dedi. 

 

Ziyaret sonrası Başkan Topaloğlu, milli judocuyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com